reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Suonko, moja psiapsióła zaręczyla się w kwietniu, a na początku sierpnia ślubowała. A do tego miała problem z salą, bo chciała niewielkie przyjęcie na 30-40osób. Wg mnie pół roku to tak w sam raz, no ale wszystko zalezy od finansów i gotowosci:-D

reklama
Dzoana dla chcącego nic trudnego :-) Moja koleżanka też w lutym dowiedziała się, że jest w ciąży a w maju stała już na ślubnym kobiercu ;-)Może być też tak, że "pod przymusem" wszystko szybciej idzie ;-) Mój N jak wczoraj powiedział swojej mamie, że może w czerwcu weźmiemy ślub to powiedziała: A masz pieniądze?!
Więc wiem, że na jej pomoc nie mamy co liczyć :-)

Miałam podobnie, moi Teście się delikatnie mówiąc wypieło się na koszty ślubne, a w zasadzie Teść:wściekła/y: Głównie koszty ślubu i wesela ponieśli moi Rodzice oraz M i ja

witajcie

agnes - zgadza się maluszek urodzi sie wiosną, tylko tu z tym słoneczkiem to tak różnie... co do deszczu, masz pewność, ze padać będzie, nie wiadomo tylko ile razy w ciągu dnia, ale co do słoneczka...

Dzoana, Suonko - mi mój obecnie już mąż, oświadczył mi sie w Wigilię (rok tremu), a w kwietniu braliśmy slub. Nie moglismy wczesniej, bo tu jest taka procedura, że od złożenia dokumentów do terminu ślubu, musi byc minimum 3 m-ce. I też robiliśmy na ok. 30 osób.

Suonko na pewno pod przymusem idzie szybciej haha :) u nas np. nie było pod przymusem, uzbieraliśmy kasę, ja bardzo chciałam jak będą kwitły kwiaty, wszystko dało się zaklepać, ustawić i zaprosić i szczerze mówiąc wspominam wszystko cudownie i nic bym nie zmieniła :)
aż mi się wzięło na oglądanie fotek haha :D

Cześć dziewczyny :)

ja dzisiaj miałam generalnie fajny dzień .... najpierw oznajmiłam mężowi nowinę dając mu oczywiście zaplanowany prezent, a w pracy dowiedziałam sie o podwyżce i sporej premii, więc akurat w sam raz :-) .... na pewno planuje zakup porządnego aparatu fotograficznego bo ja mam badziewny a resztę puki co odłożę i zrobię pokój dla drugiego dziecka bo ciągle czekał .... reszta będzie na czas wychowawczego .... myśle ze to chyab dobry plan :nerd:

* dzisiaj zrobiłam kolejne dwa tesciki i przesyłam dużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lorelain a nic nie piszesz o reakcji meza????? Gratuluje podwyzki..no i premi.....mile sa takie niespodziewane przyplywy gotowki

Karolcia
ja wyniki powinnam miec gdzies w polowie przyszlego tygodnia.....a ty jakie badania bedziesz miec?????

Suonko a ile ty masz wzrostu, jakos mi sie wydaje ze naprawde tyle nie musisz schudnac
Co do slubu to niestety czasami tak jest u mnie rodzice musieli sprzedac czesc dzialki zeby nam pomuc w realizacji naszego planu

Katy mam 166 cm wzrostu. Także kurdupelek ze mnie :-) Co do ślubu to myśle, że moi rodzice nam dużo pomogą, bo zawsze mówili, że mają pieniążki na mój ślub odłożone, na rodziców N nie mamy co liczyć niestety... Ok jadę na tą salę będę później ;-)

reklama
hej jestem ale tylko na chwilę bo idziemy się porusać:-)

karolina a spróbuj migdały podjadać albo banana na te mdłości. Podobno pomaga...

roza_
oczywiście napisze, ale mnie jednak martwi i wydaje mi się ze to za krótko.
Ja mam termometr z dwoma. Jak miałam tylko z jednym to bardzo chciałam z dwoma a teraz mi to w sumie obojętne ;-) chyba wystarczy jedno. No ale jak już go kupiłam to będę używać.

lorelain to fajna taka niespodzianka. Ja tak dostałam przed świętami premię a spodziewałam się dopiero w nowym roku więc super zaskoczenie :tak: co mąż powiedział???
no i Polacy odpadli:-(

Do góry