Z
zZagubiona
Gość
moj na szczescie zaraz bedzie hehe do soboty bym nie wytrzymala latania co 4h z psem siku ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny![]()
ja dzisiaj miałam generalnie fajny dzień .... najpierw oznajmiłam mężowi nowinę dając mu oczywiście zaplanowany prezent, a w pracy dowiedziałam sie o podwyżce i sporej premii, więc akurat w sam raz :-) .... na pewno planuje zakup porządnego aparatu fotograficznego bo ja mam badziewny a resztę puki co odłożę i zrobię pokój dla drugiego dziecka bo ciągle czekał .... reszta będzie na czas wychowawczego .... myśle ze to chyab dobry plan
* dzisiaj zrobiłam kolejne dwa tesciki i przesyłam dużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..ja to chyba nigdy nie przestane panikowac i dla mnie moje serduszka zawsze beda malutkie..jakos nie dociera do mnie,ze mi dzieci rosna 
Zagubiona to teraz maz bedzie biegal z psem,a ty bedziesz mogla spokojnie szydelkowac ;-)a u ciebie juz pewne,ze bedzie dziewczynka ??

....biedna ale szczesliwa co???? Tylko nie udus tego mezulka. Zzagubiona tez szczesliwa a jeszcze bardziej bedzie we wtorek jak pipulke ujrzy
ale co tam byle wszystko bylo dobrze