a teraz dalsz część
Trochę mnie nie było i widzę ze tych upragnionych
II się posypało trochę, wszystkim serdecznie gratuluję i życze dużo zdrówka , za testujące w najbliższym czasie i za staraczki trzymam kciuki &&&&&&&&
Ja jak juz wczesniej mowilam wyjechałam i dobrze mi taki czas zrobił tzn troche przytyłam bo wszystko miałam podsatwione pod nos i nic nie robilam ale co tam :-)
W piątek pękł mi ząbek no i okazało sie u dentysty,ze trzeba usunąc bo już nic nie da rady zrobić z tym więc lepiej bedzie to usunąć niż takie coś trzymać i aby bakterie zaraz szalały. więc sie zgodziłam no i 4 dni wycięte z zycia, dopiero dzis mam ochote wogole wstac . Cały czas tak mnie wszystko bolało i wogóle ale z antybiotykiem sie wstrzymalam.
Roszpunka ta sukienka fajna ale ja już zamówiełam sobie taką sukienusie japan style niby napisane ze rozmiar tez mały L ale te wszystkie ciuchy z tajlandi to wszystko takie mikro. jak ma sie posturę malej filigrnowej japoneczki i bez cycków to będzie ok
Ilonka te tuniczki super a sa w większych rozmiarach bo ja to tak L/Xl potrzebuję ze względu na cyc. dzis mierzylam 112 w cyckach a pod biustem 85

musze kupić ze dwa staniki ale chyba kupię już do karmienia, jak myślicie bo mam teraz wydawać kase i po porodzie znowu. a one sa takie miłe i miekkie z bawełny.
Ilonka czasem mam wrażenie ,ze coś czuję jakby muśnięcie ale nie wiem czy to ruchy (w sumie wczesniej tego nie miałam) bo pozniej takie cos poczuąłm na plecach

więc już zwariowalam
A teraz czas wrócić do rzeczywistości i do garów gnac musze bo zaraz ferajna sie zleci a obiecałam nalesniki z twrogiem