reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Piateczka gdzie Ty się podziewałaś????? Opowiadaj co tam u Ciebie!! :-) Noo jeszcze agnes i lorelain zafasolkowała i parę innych dziewczyn, ale nie wiem czy zdążyłaś je poznać ;-)

kochane uciekam sie szykowac bo niby 2 h mam ale w moim zolwim tempie czas szybko ucieka hehe trzymajcie kciuki po wizycie bede na zakupy jechala wiec jak cos to dam znac Ilonce i ona przekaze wam :*

Ja powoli zbieram się do domu, po pracy spotykam sie z ciężaróweczka, więc będe bezpośrednio zbierać fluidki, może w końcu coś zaskoczy. Jak to powiedziałam mojemu M, to powiedział, że myślał, że w ciążę zachodzi się w inny sposób:-D Jak będę na siłach to odezwę się wieczorkiem, buziaczki i całuski:-)
To co, Zagubiona, trzymam &&&&&&&&&&&&& za to by się sukieneczki nie zmarnowały?

zagubiona powodzenia!!

dzoana łap te fluidki, i jeżeli to tak działa to ja też powinnam zaskoczyć tym razem bo przez weekend miałam u siebie ciężarówkę:tak:

dziewczynki bola mnie od kilku dni cyce i jakies prychole mi wyskakuja :-( mam nadzieje ze to oznaki owu i fasolinka bedzie bo stsranka sa intensywne hihi . fotki obejrzane wiec usuwam ;-)
zagubiona &&&&&&&&&&&&& za wizyte :-)
jak sciagnac samemu tpisy? moje weselne juz mi odrosly i ich juz nie chce. znacie moze sprawdzone sposoby?

Ostatnia edycja:
reklama
kurczaki, bobo, wzięłam się za porządki i obiad i znów nie widziałam wrrr!! no trudno...:-(
piąteczka, no w końcu wróciłaś do ludzi!! nieładnie tak znikać:no:;-)
oglądałam sukienusie na lato na allegro. marzy mi się taka długa mieszcząca brzusio. wiem, wiem że jeszcze kupę czasu, ale nic nie poradzę na te zachcianki ;-):-D SUKIENKA DŁUGA PLAŻOWA japan style Y47OR (2037221662) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bobo, ja spiłowałam swoje na krótkie i z wierzchu też, tylko tak żeby swojej płytki nie uszkodzić. Mi szybko powietrzem podchodzą, więc nie miałam problemu z zerwaniem ich. no ale paznokcie później... szkoda gadać. całe szczęście że odrastają;-)

Ostatnia edycja:
Do góry