• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Suonko piękna sala, niesamowite wnętrza, baaardzo mi się podoba z tymi ciemniejszymi szarfami, hmmm chyba zieleń tez by ładnie wyglądała, albo amarant ech... przygotowania są takie fajne :))) trzymam kciuki, żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś :)

reklama
losiczka niech siedzi tyle ile trzeba :) choć powiem szczerze ze ja bym mogła tez ok tydzien alboe 2 tyg wcześniej urodzić , nie wcześniej ale gdzies ok 37-38tyg :) chyba ze znów dzidzia bedzie duża i bede miec wywoływany wtedy ubłagam lekarza aby rodzić 31 lipca :D no ale nie ważne ważne aby było donoszone i zdrowe:)

Ja dziś zaczęłam brać tylko 2 tabletki lutki i powiem szczerze ze sie boję mam nadzieje ze taka ilośc nie bede za mała i dziecko bedzie sie miec dobrze, ale chyba w panikę wpadam juz i sie martwię :-(

suonko - śliczna sala !!!!!!!!! cudna po prostu :)

Dominiska ja właśnie zakochałam się w tym ciemnym fiolecie, ale mają dekorację sali w prawie każdym kolorze ;-) Wiem, że w sobotę będzie tam ślub w tym fiolecie, więc jedziemy w piątek zobaczyć na żywo jak to wygląda ;-)

suonko sala piękna :-) a teściowa to padnie z wrażenia hahahahahaha
losiczko nic tam Ci wisiało nie bedzie hehehee ale sie usmiałam

Domiśka goń mnie i to szybko to na pażdziernik sie jeszcze załapiesz :tak:

ilonka głuptasku wszystko bedzie dobrze ,nie martw sie na zapas

suonko sala przepieknka :-) gdzie jest? ile placice za osobe jesli mozna wiedziec?
dziewczynki podajcie mi linka do sprawdznego sprzedawcy testow tych czulych na allegro :-)

Ostatnia edycja:
reklama
my placilismy 120 od osoby a jedzenia bylo tyle ze do dzis jemy hihi :-)
dziejuje za linka :-) zaraz je zakupie tylko nie wiem ile kupic co by mi starczylo a zarazem nie kusilo hihi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry