reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie - nie mialam ostatnio weny do pisania ale czytam codziennie, poza tym wrocilam do pracy po ponad miesiacu ale jak mnie wkurza to dalej pojde na L4.
GRATULUJE FASOLEK MOJE KOCHANE - ale wysyp oby tak dalej :-)
Noi witaj nasza zgubo Piateczko - prosze nam tu wiecej sie nie chowac :-)
Ja odebralam dzis wyniki badan i wszystko jest jak nalezy a za tydzien kolejna wizyta.
Zagubiona - mialam przeczucie ze corcia ja tez mam cicha nadzieje ze synio bedzie mial siostre ale musimy troche poczekac.

reklama
Katy umarłam ze śmiechu jak zobaczyłam żółwia :))))))))
Chętnie bym tak zrobiła z niektórymi... Chyba mam PMSa grrrr Normalnie mam ochotę roznieść pół chaty. Za co się nie chwycę to mi nie wychodzi...

A właśnie odebrałam wyniki i chyba są ok, tak patrząc na podane obok normy
progesteron 11,660 ng/ml normy w f. lutealnej 3,28 - 38,63
prolaktyna 15,640 ng/ml norma 1,39 - 24,20

co myślicie o nich?

domiśka ja się niestety na tym nie znam więc nie pomogę ale patrząc na normy to jest ok :)
żółwik mnie rozbawił do łez :-D

dziewuszki jestem juz malenka weszcie pipulke pokazala helena.jpgnozki i piczula.jpg
wszysko rosnie jak nalezy rozwija sie bez zastrzezen, lobuziara nie byla chetna by dac sie zbadac i lekarz poraz kolejny musial niezle sie wysilic by serducho sprawdzic hehe po za tym miny stroila i machala paluchami u rak i stupek hihi u mnie wszystko ok nic zlego sie nie dzieje
co do odniesionego cukru powiedzialam ze do 30 tc nie robie badan ani nie ide do lekarza na szczescie gin sie zgodzil kaze tylko glukometrem kontrolowac poziom cukru

a tu jeszcze kilka fotek plecy.jpgbuzia.jpg
aaa i wedlug wyliczen wazy juz ponad pol kilograma

Zzagubiona ale super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pierwszym pieknie widac pipule :-D:-D:-D bardzo, bardzo sie ciesze ze jestescie zdrowe :-);-):-D

Ps a co z suwaczkiem ?????? To juz nie ktosiek :-D

reklama
Do góry