reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
jejjjjuuuuuuuu bo ja padne ze smiechuuuu:))))dobre to aniabuchowicz:))):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)no nie moge:)))))))))
bobofrutek ​a gabriela kownacka zmarla 30 listopada 2010r:((((wiec chyba cos tam zle spojrzalas kochana:(

Cześć dziewczynki:-)

zZagubiona gratuluję córeczki !!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Lori ja na Twoim miejscu też bym poszła na L4, bo Ty ciężką pracę masz, a trzeba dbać o dzidzie :)

A ja już w ogóle mam dziś doła... Nie dość,że ta temperatura mi spadła, to jeszcze zaczęłam plamić i trochę mnie brzuch dziś bolał jak na @ ...:-( Ja myślę,że dla mnie progesteron na poziomie 10 jest za niski i powinnam brać coś, a lekarka mi powiedziała,że jak przez pół roku sie nie uda, to dopiero wtedy.... Kurczę zastanawiam się czy nie załatwić sobie gdzieś lutki, co o tym myślicie?

zzagubiona imię jest przepiękne. a mamą się nie przejmuj. to przecież wasza dzidzia- lalunia jak mama hi hi

ja zaraz dzwonię to napiszę.

ja tylko na chwilke :sorry:
Piateczka witaj !!! czyt.i tule mocno,bedzie dobrze,musi !!! ;-)&&&&&
Malami gratulacje !!!!! :happy:
Zagubiona gratuluje corci !!! :happy: ,imie sliczne,najwazniejsze ze wam sie podoba,a reszta ..ich problem ;-)
Ilonka ty sie kochana niczym nie martw,bo wsio bedzie dobrze !!!:tak:
cos jeszcze mialam napisac,ale zapomnialam :zawstydzona/y:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)

1341809

w czwarteczek
empty.gif
290568

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry