reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Suonko a to dla ciebie pod kolor sali eustoma.jpg

ps odczuwasz moze bol owulacyjny...bo cos mnie kluje pulsuje po lewej str tak na wysokosci jajnika i sie zastanawiam czy to bol owulacyjny :eek:

Katy bukiecik boski!! A ja się właśnie zastanawiałam czy są kwiatki w kolorze ciemnego fioletu :-D Ciekawe jak te się nazywają!
Czasem czuje kłucie w jajniku w okolicy owu choć ostatnio nawet częściej. Chyba będę musiała przegląd podwozia zrobić przed ślubem :-D Bo może mąż mnie nie weźmie jak będę "niesprawna" :-D
A u Ciebie chyba owu wieć siooo z BB i do męża zrób tak: 724521.31.jpg

No my kochana zara bedziem dzialac :tak:tylko "dzieci" w domu musza pojsc spac.....zebym mogla sie skoncentrowac :-D
a te kwiaty nazywaja sie Eustoma ;-)

Które owady są bardziej pracowite - pszczółki czy mróweczki???
Mróweczki, bo nie tracą czasu na bzykanie...

I tym akcentem mówię Wam DOBREJ NOCKI.

Katrina he he he fajne to :tak:
Suonko ja uwielbiam te kwiaty wpisujac w wujka Google tylko grafike wyskocza ci piekne zdjecia...ja lybie te nierozwiniete
Piateczka no ja mysle ze wszystko jest piekne.....nie ma innej opcji :-)

reklama
oj puste poszlo...Piatys az serce sie cieszy czytajac twoje posty bije z nich optymizm...a to mi sie bardzo podoba :tak:

Do góry