reklama
domiska1
Fanka BB :)
Wiesz co Malami, nie nastawiaj się a jeśli okaże się, że tak, to miło się rozczarujesz. Będziemy szaleć w następnym cyklu, bo u mnie też jakaś kaszana... Mi też trochę smutno, bo myślałam, że coś z tego będzie ale po temperaturze widzę, że znów coś nie tak 
P
piąteczka
Gość
malami póki nie ma @ to nadzieja jest
ilonka oszczędzaj się kochana
losiczka poszuram dziś z Tobą- sukienka na jutro- takie moje małe hobby hi hi
ilonka oszczędzaj się kochana
losiczka poszuram dziś z Tobą- sukienka na jutro- takie moje małe hobby hi hi
Marysia77
Fanka BB :)
MALA MI - prosze sie nie zalamywac @ nie ma wiec nic straconego - testy czasem potrafia szalec z wynikami wiec glowa do gory :-)
U nas -20 wiec rano moje dziecko samo kazalo sobie cieplejsze rekawiczunie zalozyc do przedszkola. A tak wogole to rozstalismy sie z naszym syniem po ponad 3 latach wspolnych nocy - tzn wreszcie spi w swoim pokoiku i to nawet przeszlo bez bolu :-) no ale coz skoro w sierpniu ma nas byc juz czworeczka to trzeba bylo powziac takie kroki - choc mamusi i tatusiowi bylo bardzo smutno ze klada sie bez dziecka eh.
U nas -20 wiec rano moje dziecko samo kazalo sobie cieplejsze rekawiczunie zalozyc do przedszkola. A tak wogole to rozstalismy sie z naszym syniem po ponad 3 latach wspolnych nocy - tzn wreszcie spi w swoim pokoiku i to nawet przeszlo bez bolu :-) no ale coz skoro w sierpniu ma nas byc juz czworeczka to trzeba bylo powziac takie kroki - choc mamusi i tatusiowi bylo bardzo smutno ze klada sie bez dziecka eh.
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Malami wiesz co to znaczy byc pierwsza an szczesliwej stronce ????:-):-):-):-):-) Za 2 dni zobaczysz koleczko z plusikem zycze ci tego kochana :-):-):-)
Karolcia wyslalam ci prywatna wiadomosc ;-)
Karolcia wyslalam ci prywatna wiadomosc ;-)
malami strasznie mi smutno, nie potrzebnie się wczoraj wszystkie nakręcałyśmy. Ale jeszcze będzie dobrze!!!!
Ja też dziś mam jakiegoś doła przez tą owulację bo nie wiem czy dziś coś z przytulanek wyjdzie??
pamela fajnie, że wróciłaś
Ja też dziś mam jakiegoś doła przez tą owulację bo nie wiem czy dziś coś z przytulanek wyjdzie??
pamela fajnie, że wróciłaś

reklama
K
karol_in-a
Gość
Losiczko- odpowiedziałam 
pamelo- dobrze że jesteś bo zaczynałam sie martwić o Ciebie- jak się czujesz? wszystko w porządku?
piąteczko, Losiczko- uszyjecie cos na wielorybka???
pamelo- dobrze że jesteś bo zaczynałam sie martwić o Ciebie- jak się czujesz? wszystko w porządku?
piąteczko, Losiczko- uszyjecie cos na wielorybka???
Podziel się: