reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Informuje ,ze wczoraj to był fałszywy alarm,test zrobiony dziś pokazał I kreske także nic z tego ,ciąży brak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po pierwsze Gratulacje dla Zzagubionej i Nadii ;)
Po drugie.... Tygrysku.... Ty wiesz....
Po trzecie Katy- nie marnuj czasu, bo ja czuję, że owulkę możesz mieć wcześniej niż zaznaczyłaś ;)
Po czwarte Suonko- myślałam sobie właśnie o tych kwiatach że pasowałyby do Ciebie- jeśli wystrój cudnej sali chcecie właśnie w fiolecie. Kwiaty te są trwałe i wytrzymałe, a zarazem delikatne i eleganckie. Qrcze ja nie cierpię róż, a te choć troszkę podobne (tak mówią) są dla mnie ich polną, zwiewną wersją, którą ubóstwiam ;)
Po czwarte- małami ja bym jeszcze nie załamywała rąk ;)
Po piąte losiczko- może zwolnij z tym szuraniem? ;)

Więcej niestety nie pamiętam....

Zasypaim, a muszę jakoś wytrwać, bo dzisiaj wizyta u gina :)))

Witam sie i ja a w sumie my he he:-):-):-)

Zagubiona ale sie ciesze masz coreczke sukieneczki jak cukiereczki wszystko gra byle do terminu :-):-):-)

Mama nadzieje ze ja tez zalapie sie na taka pipulke he he :-D

Malami tempka wysoko wiec glowka do gory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko ty to uwazaj na siebie kochana zrob sobie dzisiaj calkowita labe :tak:

Karolinko ja sie bede oszczedzac jak bede sie zle czula jak na razie moge gory przenosic :-D:-D:-D

Kogo nie wymienilam to przepraszam ale w myslach jestescie wszystkie MILEGO MROZNEGO DNIA

ZA CHWILE SZCZESLIWA STRONKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolciu
na ktora masz lekarza???

Ostatnia edycja:
witam i ja z rana,
malami przykro mi bo to na pewno jest straszne po takim wczorajszym zobaczyć dziś jedną krechę ale temp, jeszcze nie spadła... poczekaj jeszcze nie wszystko stracone.

katy ja też uwielbiam te kwiaty, też miałam z nich bukiet:tak:

piateczka a co chciałaś wkleić?? Bo nie widziałam??

moja temp. mnie w konia robi:-( już nie wiem co się dzieje, powinna ta owulka być wczoraj i myślałam, że wczoraj była a tu dziś spadek, normalnie nie wytrzymam psychicznie!!!!

Miłego dnia, mam nadzieję że jakoś go przetrwam...

Losiczku- wizytę mam teoretycznie na 15.30 ale pewnie będzie poślizg jak zawsze ;) Nie wiem czy uda mi się dać znać, bo nie mam dostępu do neta,a z telefonem to nie zawsze się udaje. ;(
W każdym bądź razie będę próbowała ;)

reklama
hej Kobitki, przepraszam, że tak marudzę ale wczoraj nie dowiedziałam się co sadzicie o wynikach... podpowiedzcie czy ten poziom progesteronu jest ok?

A właśnie odebrałam wyniki i chyba są ok, tak patrząc na podane obok normy
progesteron 11,660 ng/ml normy w f. lutealnej 3,28 - 38,63
prolaktyna 15,640 ng/ml norma 1,39 - 24,20

co myślicie o nich?

Dziś temp lekko w górę ale szału nie ma... męczy mnie pms chodzę jak tykająca bomba grrr

Malami mam nadzieję, że jeszcze nic straconego trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&

Do góry