reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziekuje Pamelo ciesze sie ogromnie i wraz z 2 kreseczkami pojawila sie mysl ze obojetnie co bedzie nawet synek byleby zdrowe bylo :-):-):-)

Karolciu ja ewentualnie moge ci gumki wszyc tak jak obiecalam he he ale mysle ze zabardzo sie przejmujesz bo kazda kobieta w ciazy jest piekna czy szczupla czy tezsza ja tam wogole sie nie przejmuje :-) niech sobie wszystko rosnie ile chce he he

Ostatnia edycja:
reklama
jane prawie 2 tyg.czekalismy na faceta z internetu,bo zajety...bo Wlosi to wszystko powolutku robia,nigdzie im sie nie spieszy...no i wreszcie przyszedl wczoraj,wiec postaram sie cosik nadrobic ...

karol_in-a wszystko ok. dziekuje skarbie,a to piateczka wrocila do nas? same dobre wiadomosci. witam nowe staraczki jesli sa bo jeszcze nie doczytalam:zawstydzona/y:

Dziendobry
Malami kochana ale popatrz po wykresach ilu osobom wyszly w 12 dniu fl??????? Na palcach jednej reki mi sie to uda, dopiero w 14, 16 a nawet i pozniej.....daj sobie jeszcze troszke nadzieii, nie martw sie @ masz miec jutro ale tempka dzisiaj nie spadla, wiec jest szansa:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pamela witamy z powrotem:-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale cie czeka czytania :szok::szok::szok:

U Jane dzisiaj tempka w dol u mnie lekko w gore ale chyba nie na slynny skok.....wiec my tez czekamy :tak:

no to dobrze że już jesteś pamela,
a my mamy takiego fajnego operatora od netu, że jak tylko jest problem to na drugi dzień rano już ktoś jest i sprawdza:tak:

katy znowu idziemy równo:-) może tym razem ujrzymy w końcu II krechy!!!!!

Ostatnia edycja:
Katy- mam nadzieję, że wczoraj nie próżnowaliście, bo zapowiada się ciekawie ;)

Losiczko- ja sie nie przejmuję, bo to chyba normalne, ale tempo w jakim moja waga idzie do przodu mnie przeraża i perspektywa wymiany garderoby mnie przeraża pod kątem finansowym oczywiście ;)

kAROLCIU moze woda ci sie zatrzymuje w organizmie ??? Ja rano budze sie ze spuchnietymi rekoma ze obraczka sie wrzyna i powiem ze jestem zaskoczona takim objawem bo to dopiero poczatki a co bedzie dalej ??? A czy ty naprawde tak duzo jesz??? Zeby juz przybierac na wadze??? niesadze !!!!!:-)

Karolcia melduje poslusznie ze maz wczoraj zostal zmolestowany:-D:-D:-D tylko ze ja juz mam dosc :szok:
Jane nawet nie wiesz jak sie ciesze ze to z Toba dojde (albo i nie;-)) do mety, ale bylyby jaja....wtedy bym to odczytala jako solidarnosc podkarpackich jajnikow :-D:-D:-D
No to po pracy Pamela zamiast serialu masz chyba ze 200str BB:-)

Ciekawe jak tam Ilonka cos wczoraj nie za dobrze sie czula:-(

reklama
Do góry