reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek a kiedy planujesz zaczac staranka o bobaska? ja w zeszlym tygodniu mialam pierwszy okres po poronieniu-masakra.no i wczoraj nie moglam zmusic mojego malzonka do przytulanka bo sie bal ze jeszcze cos mnie bedzie bolalo,ze jeszcze wczesnie,ale ostatecznie mi sie udalo:-).ja planuje zaczac po wizycie w Polsce,czyli w kwietniu.

reklama
pamela my juz dzialamy :-) bylam u gina po pierwszej @ po poronieniu i powiedzial ze mam sie starac i nie czekac na nic a jak tylko ujrze dwie kreski chocby slabe od razu laduje u niego w gabinecie nie mam czekac do ktoregos tam tg ciazy tylko zaraz po zrobieniu testu do niego sie zglosic no i kwas foliowy mam brac w wiekszej dawce 2 dziennie :-)

dziekuje pamela :-) trzymam &&&&&&&& zeby i Tobie szybko fasolinka zamieszkala w brzuszku
:-)
ilonko Ty sie kochana lepiej odezwij do nas bo sie martwimy o Ciebie a jak nie to na tylek dostniesz tak zbiorowo od nas hihi :-)
suonko widzialam ze wczoraj o bukiecie rozmawilyscie :-) ja mialam piekny biale roze laczone z fioletowymi frezjami :-) obwiazana raczka byla fioletowa tasiemka z ktorej zwisaly delikatnie perlki i listki :-) przepieknie to wygladalo. Poszukam jakiejs fotki i pokaze Ci moze sie spodoba ? :-)

Ostatnia edycja:
troche nadrobilam ,wiec mamy 2 nastepne mamusie-lorelain, krak gratuluje! spadam do pracy dziewczynki,potem zagladne,moze Ilonka sie odezwie to bede spokojna ze wszystko ok. milego dnia kochane!

Informacja :

Ilonka
leży i odpoczywa ,w nocy prawie nie spała bo miała małe skurcze i troszke brzuch ją pobolewa,wzieła nospe i ma nadzieje ze jej sie polepszy

jak bede wiedziała cos wiecej napiszę ,a narazie to tyle,w razie czego kazałam dzwonic jej do lekarza a jak nie to jechac na IP

reklama
Do góry