bobofrutek a kiedy planujesz zaczac staranka o bobaska? ja w zeszlym tygodniu mialam pierwszy okres po poronieniu-masakra.no i wczoraj nie moglam zmusic mojego malzonka do przytulanka bo sie bal ze jeszcze cos mnie bedzie bolalo,ze jeszcze wczesnie,ale ostatecznie mi sie udalo:-).ja planuje zaczac po wizycie w Polsce,czyli w kwietniu.
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
ilonko jak sie czujesz kochana ????? Odezwij sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
pamela my juz dzialamy :-) bylam u gina po pierwszej @ po poronieniu i powiedzial ze mam sie starac i nie czekac na nic a jak tylko ujrze dwie kreski chocby slabe od razu laduje u niego w gabinecie nie mam czekac do ktoregos tam tg ciazy tylko zaraz po zrobieniu testu do niego sie zglosic no i kwas foliowy mam brac w wiekszej dawce 2 dziennie :-)
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dziekuje pamela :-) trzymam &&&&&&&& zeby i Tobie szybko fasolinka zamieszkala w brzuszku
:-)
ilonko Ty sie kochana lepiej odezwij do nas bo sie martwimy o Ciebie a jak nie to na tylek dostniesz tak zbiorowo od nas hihi :-)
suonko widzialam ze wczoraj o bukiecie rozmawilyscie :-) ja mialam piekny biale roze laczone z fioletowymi frezjami :-) obwiazana raczka byla fioletowa tasiemka z ktorej zwisaly delikatnie perlki i listki :-) przepieknie to wygladalo. Poszukam jakiejs fotki i pokaze Ci moze sie spodoba ? :-)
:-)
ilonko Ty sie kochana lepiej odezwij do nas bo sie martwimy o Ciebie a jak nie to na tylek dostniesz tak zbiorowo od nas hihi :-)
suonko widzialam ze wczoraj o bukiecie rozmawilyscie :-) ja mialam piekny biale roze laczone z fioletowymi frezjami :-) obwiazana raczka byla fioletowa tasiemka z ktorej zwisaly delikatnie perlki i listki :-) przepieknie to wygladalo. Poszukam jakiejs fotki i pokaze Ci moze sie spodoba ? :-)
Ostatnia edycja:
Informacja :
Ilonka leży i odpoczywa ,w nocy prawie nie spała bo miała małe skurcze i troszke brzuch ją pobolewa,wzieła nospe i ma nadzieje ze jej sie polepszy
jak bede wiedziała cos wiecej napiszę ,a narazie to tyle,w razie czego kazałam dzwonic jej do lekarza a jak nie to jechac na IP
Ilonka leży i odpoczywa ,w nocy prawie nie spała bo miała małe skurcze i troszke brzuch ją pobolewa,wzieła nospe i ma nadzieje ze jej sie polepszy
jak bede wiedziała cos wiecej napiszę ,a narazie to tyle,w razie czego kazałam dzwonic jej do lekarza a jak nie to jechac na IP
Z
zZagubiona
Gość
czesc dziewczynki i dziekuje
Ilonke nadal boli brzuch wiec lezy
MalaMi a ja jakos czuje ze jednak fasola u ciebie
Pamela super ze wrocilas
Ilonke nadal boli brzuch wiec lezy
MalaMi a ja jakos czuje ze jednak fasola u ciebie
Pamela super ze wrocilas
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
ilonko trzymaj sie kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: