reklama

Zaczynamy staranka :)

katy no ja sobie tak po cichutku marzę, że tym razem nam się uda i ten cały "trud" nie pójdzie na marne:-)
karolina ja też nie wiedzieć czemu cały czas mam za dużo kg!!! Niby staram się ruszać i dobrze odżywiać a waga ciągle stoi w miejscu:wściekła/y:

ilonka leż i odpoczywaj:tak:

reklama
Ilonka leż kochana :*
Karolina i Marysia nooo ja właśnie też schudłam, dzisiaj weszłam na wagę, myślałam, że może coś więcej, bo w pasie mam AŻ 1,5 cm więcej :D a tam 1 kg mniej :O a jem, nie tulę porcelanki i w ogóle, aaaaaa

Karolina i trzymam kciuki za ♥ ;-)

Zagubiona suuuper, ależ masz już sukieneczki! a ja czekam aż pochwalisz się kolejnymi cudami! uwielbiam je oglądać :)

ja wczoraj byłam na usg, wszystko OK, pytałam się chyba z kilka razy, tak więc dziękuję Wam za wsparcie ostatnio i donoszę, że usg i odczyty z nich są autentycznie różne, bo 3 dni temu mnie nastraszyli, teraz wszystko w normie. Ufff, niech fasolka sobie rośnie, ma 2 cm :))

Polisia bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku:-), widzisz jednak co sprzet to sprzet

Ilonka kochana napewno wszystko bedzie dobrze:tak:...tylko odpoczynek i zero stresu a to ze, jak by co,to od razu dzwon po lekarza to nie musze mowic...sciskam cie;-)

Jane ja tez tak sobie marze:rofl2:....w tym miesiacu zrobilam chyba wszystko co mozliwe zeby sie udalo.
Bobowygibasy byly .....staralam sie jak moglam:tak:, witaminki byly, nieszczesny acard po ktorym nie czuje sie za dobrze tez byl, dupka do gory byla wiec zobaczymy jak tempka se bedzie zachowywac a potem to juz tylko zostanie mi czas na faze maniakalno -objawowa:baffled::rofl2::-)

Ej dziewczynki a gdzie Agnes???????????
Moze mi jeszcze powie czy jak mam te kochane skutki uboczne od zazywania acardu to powinnam przestac?????
Bo chyba od wiesiolka czy wit b6 nie moze bolec glowa i czesto gesto mdlosci i uczucie jak podczas jakiegos zatrucia w brzuchu :baffled: brrrrr

katy może jednak odstaw ten acard, ja jak zaczęłam brać wit A i E to miałam reakcję alergiczna, odstawiłam i od razu przeszło.
ja też bym chciała żeby się udało!!!!!
Jak tym razem się nie uda to już wiem że będzie ciężko. Ja chcę jeszcze w tym roku urodzić:-(

Jane zapytam Agnes czy mimo tego mozna to brac bo chcialabym sobie pomuc:-(....mimo tego ze nie zabardzo sie czuje:baffled:........poswiece sie jesli trzeba:tak:, tez bym chciala urodzic albo przynajmniej zajsc w tym roku :-)
wyslalam ci prv ;-);-);-)

reklama
karolinko wybieraj rzeczy z ciągliwych tkanin- mnóstwo tego teraz. będą rosły razem z Wami i kosztują właściwie grosze. ja kupiłam sobie tydz temu gładką bluzeczkę za 20 zł. a po rozciągnięciu byśmy się razem zmieściły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry