reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzieki Gosik ;-)jak wroce do domu to juz mam lekture na wieczor
Piateczka a wiesz ze tez to mi przyszlo do glowy....:-D

katy bo mi się wydaje, że sklepy z właścicielem w tytule mają taki fajny klimat. Tam się wraca jakoś instynktownie

witam sie czytam was caly dzien ale dopier teraz moge cos napisac.

Malami ja dalej mysle ze cos jest na rzeczy tempka pieknie na gorze sie trzyma

Ja wlasnie natknelam sie na ta stronke Beautiful Cervix Project -Welcome to Beautiful Cervix Project � po prawej sa zdjecia szyjki w bardzo roznych sytuacjach, w ciazy, po aborcji, po menopauzie itd. Pamietam jak ktoras z was wklejala zdjecia szyjki robione przez caly cykl tutaj jest tego sporo, tylko po angielsku niestety.

forum mnie co chwilę wyrzuca. muszę się logować co pięć minut. komunikat przy suwaczku to albo nieprawidłowy albo za długi. obrazki też dupa blada
teraz nie mogę znów odpisać - ponowne logowanie

witajcie kochane!

jestem nigdzie nie uciekam tylko początek miesiąca i dzisiaj dużo pracy. ale już się uporałam i mogę nadrobić do końca wczorajsze posty.

z tego co już przeczytałam:

piateczko super wieści teraz już będzie tylko lepiej

ilonka co się dzieje? jak samopoczucie?

lorelain
ja tez wizytę mam na 7 lutego

małami spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń jutro. trzymam kciuki

domisia jesli chodzi o wyniki to wyglądają ok. ważne że prolaktyna nie wysoka bo ona często stwarza problemy. progesteron badałam tylko raz sobie i miałam w 7 dfl 17,23 przy normach 1,7-27 i jakoś 2 miesiące później zobaczyłam II krechy więc jest ok. łykaj magnez + vit B6 zwłaszcza w drugiej fazie

katy bardzo chciałabym ci pomóc z tym acardem, ale nie bardzo wiem co doradzić. bo to ze się kiepsko czułaś nie musi być oznaką że po lekach.
a masz już swoje wyniki? miałaś moze morfologię też robioną? bo moze ten acard nie jest ci potrzebny. on poprawia krążenie ale działa też rozrzedzająco na krew więc na pewno musisz go odstawić na czas @ (chociaż mam nadzieję że jej nie będzie)

nadrobię za chwile resztę i popisze więcej. do 19 będę miała dla was dużo czasu

reklama
Do góry