reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Piateczka a moze kopiujesz kod HTML???? To suwak z tym kodem ci nie pojdzie, ja tez tak mialam:tak:

Scoti
ja tez ogladalam kiedys ta strone i powiem ci ze niektore zdjecia sa blee.....:baffled: ale ogolnie fajna strona :tak:

Agnes szczerze mowiac to nie mam pojecia jak jest morfologia po angielsku:eek: ale zaraz bede dzwonic to sie dowiem czy sa juz wyniki.....no fakt moze to nie jest od acardu :confused: a zaczelam go brac po @ wlasnie przez to ze rozrzedza krew

reklama
zagubiona gratuluję córeczki. jednak robota twoja nie pójdzie na marne.

karolinko trzymam kciuki za wizytę. i za piękne serducho. waga się nie przejmuj najważniejsza jest fasolka. a każdą nadwagę da się prędzej czy później zrzucić

ja dzisiaj stanęłam na wadze i startuję z 58 kg. póki co brak apetytu to u mnie jedyny objaw fasolki. i czasem mnie muli ale głównie popołudniu i wieczorem

katy czekam na wieści czy są wyniki. sprawdź jakbyś miała skrót PLT to są płytki krwi odpowiedzialne za krzepnięcie krwi i acard może wartość tę obniżyć. ale ty robiłaś badania zanim zaczęłaś acard brać więc będzie wiadomo czy on jest potrzebny

a ile bierzesz tego wiesiołka? bo bóle głowy to może od tego? a poza tym na ulotce oeparolu jest napisane aby stosować po konsultacji z lekarzem branie wiesiołka i preparatów wydłużających proces krzepnięcia krwi. więc może lepiej nie łączyć wiesiołek + acard

Gosiulek tutaj to nie takie proste, bo ciagle maja zajete albo przerwa itp. Od 12.30 do 14.30 maja przerwe a teraz od pol godziny dzwonie i tak nikt nie odbiera...france...jak one mnie denerwuja w tej przychodni....wrr..... sa takie nie mile...ale ja nie glupia jak byla ankieta na ich temat to skrupulatnie zaznaczylam ze sa nie mile , nie uprzejme itp z japa nie raz taka skocza ze masakra :baffled:

Agnes wiesiolka biore do owu 3x2 a acard faktycznie zaczelam brac po badaniach, co do wynikow to tylko sie dowiem czy sa do reki ich nie dostane.....dopiero bede je widziec jak sie umowie na wizyte

Ostatnia edycja:
suonko dodaje zdjecie bukietu :-) niestety nie odwzierciedla ono tego jaki byl piekny :-) biale roze z fioletowymi frezjami w srodku fioletowe ciemne tasiemki :-)
DSC04141.jpg

klikjnij w zdjecie to ladnie sie powiekszy :-)

witam kochane
Przede wszystkim dziękuję ze o mnie pamiętacie i sie martwicie , ale złego licho nie weźmie :-D :laugh2: ale tak poważnie jest juz lepiej, brzuszek nie boli, dziś cały dzien lezałam i przeszło , na szczęście mój P dziś wraca także jak coś bede pod stałą opieką :-p:laugh2: ale naprawde dawno sie tak nie wyleżałam aż mi to naprawde dobrze zrobiło, bo ja to zawsze sobie coś umyślę do roboty a dziś ZERO, tyle co musiałam przy Jasiu ale dziecko wiedziało ze nie może marudzić i musi dac mamie odsapnąć :laugh2:

Zaraz tam Was nadrobię :)
wiem ze Karolina poszła na wizytę wiec trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

ilonka cieszę się że jest ok.

ja jakaś bez energii jestem. no i nadal brak apetytu i to chyba jedyne objawy. czasem mnie zaboli brzuszek ale piszecie ze to normalne na początku więc staram się spokojnie podchodzić.

wizyta we wtorek i chyba szybko pójdę na L4 bo ten brak energii i chęci jest straszny

reklama
wryyyyyyyyyyyyyyyyyy FACK !!!!!!!!!!!!!!! napisłam wszystko wcisnęłam wyślij a tu myk i komp sie zresetował , myslałam ze sie może zdążyło wysłać ale duuuuupa :angry::angry: :crazy:

domiśka- jak dla mnie ten wynik progesterinu nie jest zły ale za dobry tym bardziej nie, no na moje oko mówię bo jakbyś miała ok 25-30 to były OK ale 11 to troszeczkę malutko, no ale to musisz isc z tym do gina on sie wypowie na ten temat lepiej :)
zagubiona no czytałam o tym dziecku bez krwi :szok:
bobo bardzo ładna wiązanka :)
Katy nie znam sie na tych lekach ale wiem ze dziewczyny biorą acard jak zachodzą w ciążę na rozrzedzenie krwi, chyba nic nie pomyliłam
Pamela super ze linia działa, to teraz nas nie opuszczaj bo współczuję tego nadrabiania !!!!!:szok:
Karolina jesli CIę to pocieszy to ja jestem w 14 tyg i mam JUZ uwaga ponad 5 kg na plusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy: no nic nie zrobię, owszem jem ale moze ciut sobie czasem pofolguję no ale nie jem na tyle zeby az tak przytyć, moze woda sie zatrzymuje, cyce tez sobie ważą moje , no ale nie powiem zdołowałam sie jak weszłam na wagę :-(
Malami- przede wszystkim DZIĘKUJĘ -TY WIESZ ZA CO, no i ja bym nie traciła nadziei bo czuję ze ten cykl skonczy sie u Ciebie szczęśliwie tym bardziej ze tempka sie ładnie trzyma :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
karla mnie sie podoba pomysł piąteczki :) ładnie to brzmi Karla Style :) :-D
Gosiulek a co u Ciebie słychać????????? Juz po bobosexach ???????????????????????????

no i nie wiem co miałam jeszcze naskrobać !!!!!!!!!!!!! :baffled:

agnes ja tez bym poszła na L4 od razu :) tym bardziej ze TY w aptece pracujesz a tam to pełno choróbsk sie przewija przeciez !!!!!!!!!

Do góry