wryyyyyyyyyyyyyyyyyy FACK !!!!!!!!!!!!!!! napisłam wszystko wcisnęłam wyślij a tu myk i komp sie zresetował , myslałam ze sie może zdążyło wysłać ale duuuuupa

domiśka- jak dla mnie ten wynik progesterinu nie jest zły ale za dobry tym bardziej nie, no na moje oko mówię bo jakbyś miała ok 25-30 to były OK ale 11 to troszeczkę malutko, no ale to musisz isc z tym do gina on sie wypowie na ten temat lepiej
zagubiona no czytałam o tym dziecku bez krwi
bobo bardzo ładna wiązanka
Katy nie znam sie na tych lekach ale wiem ze dziewczyny biorą acard jak zachodzą w ciążę na rozrzedzenie krwi, chyba nic nie pomyliłam
Pamela super ze linia działa, to teraz nas nie opuszczaj bo współczuję tego nadrabiania !!!!!
Karolina jesli CIę to pocieszy to ja jestem w 14 tyg i mam JUZ uwaga ponad 5 kg na plusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no nic nie zrobię, owszem jem ale moze ciut sobie czasem pofolguję no ale nie jem na tyle zeby az tak przytyć, moze woda sie zatrzymuje, cyce tez sobie ważą moje , no ale nie powiem zdołowałam sie jak weszłam na wagę :-(
Malami- przede wszystkim DZIĘKUJĘ -TY WIESZ ZA CO, no i ja bym nie traciła nadziei bo czuję ze ten cykl skonczy sie u Ciebie szczęśliwie tym bardziej ze tempka sie ładnie trzyma

trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
karla mnie sie podoba pomysł
piąteczki 
ładnie to brzmi Karla Style
Gosiulek a co u Ciebie słychać????????? Juz po bobosexach ???????????????????????????
no i nie wiem co miałam jeszcze naskrobać !!!!!!!!!!!!!
agnes ja tez bym poszła na L4 od razu

tym bardziej ze TY w aptece pracujesz a tam to pełno choróbsk sie przewija przeciez !!!!!!!!!