reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Pa Jane to ja tez uciekam bo nie mam z kim siedziec :-( a i moj m wrocil wiec ide sie myc :-D

Hejka dziewczynki ja właśnie wróciłam od znajomych i mamy ok 15 cm śniegu :-D:tak::tak: Dobranoc

KatyB dziękuję za pomoc :) Robiłam testy dzień po dniu, wiec to pewnie dlatego, dzisiejszy test jest już lepszy, kreska jest bardziej widoczna , jutro idę na bete.

Jeszcze raz dzięki.:-)

reklama
witam kochane
fajne te mabelki wstawiacie , ale u mnie na razie nie mam co planować , u Jasia są meble ale jak bedzie laleczka to ona nie bedzie miec,:-( chyba ze coś sie wymysli , ale co sobie można zaplanować w 1 pokoju dla dzieci, żałuję bardzo ze nie kupiliśmy mieszkania z 3 pokojami tylko z 2 :( no ale nic, zawsze można sprzedać to i kupić wieksze :)

Ja bym chciała teraz bez względu na to czy bedzie synek czy córa miec łózeczko z baldachimem

* 17el - LOZECZKO Z SZUFLADA MATERAC POSCIEL SERCA (2061462880) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tyle ze łożeczko takie

Klupś Łóżeczko SAFARI ŻYRAFA lub MIŚ 2 kol szulada (2074640484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jasne !!

Mężowi sie podoba wiec napewno to bedzie :) ojjj juz sie nie mogę doczekać tego kupowania :)

Idę robić mielone, rosołek wstawiony, dzieci nakarmione tylko mój książę jeszcze śpi, ale niech śpi bo jutro do pracy juz jedzie :-( i znów bedzie smutno :(

MIłego dnia :)

Do góry