• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie Kochane :-) u mnie sniegu ledwo co i slonce swieci a jak jest na zewnatrz to nie wiem bo nie wychodzilam hihi , pozniej mezus zabiera mnie do mojego ulubionego sklepu plaszczyk kupic taki wiosenny bo jest sliczny i w miare cena hihi :-) ja sie czuje jak z krzyza zdjeta :-( boli mnie wszystko a plecy to juz w ogole. test robilam i wyszedl negatywny ale to norma w 25dc nie nastawialam sie na pozytyw :-) trzeba czekac na rozwoj wydarzen hihi :-)

reklama
Hej dziewczynki:-)...ano wczoraj byl chrust na tapecie Gosiulek moj brat robil:tak:, bo moj m ma dwie lewe rece do takich rzeczy:-D.
A braciszek wypierze, ugotuje(bardzo to lubi) upiecze:tak:....dobrze nas mamuska wychowala ;-)
A ja sie zalamalam wychodzi wedlug tempki ze ten cykl jest bezowulacyjny :-(:-(:-(

cześć Katy tule mocno:*
u mnie okaże się jutro bo dziś tempka zaburzona więc nie ustalam jeszcze dzisiaj granicy
a co do wiesiołka to mi nie pomógł jak nie miałam śluzu tak nie mam ;/ cholera jasna już człowieka bierze z tym wszystkim :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:żeby zrobienie fasolki było takie trudne :( nigdy bym o tym nie pomyślała <załamka>

Lori tak jesli chodzi o np wystrój ścian to nie bedzie problemu bo bedzie remont przed porodem , jak bedzie księżniczka to bedą własnie tak odzielone, a jak bedzie synek to na całości sie coś fajnego zrobi, mysleliśmy nad malowaniem np zrobić falę albo farmę i powklejać piankowe postacie ale chyba zrobi sie fajne tapety bo na tapecie tak nie widać no jak dotkną brudną rączką !!!!!!!!!!

bobo no to pochwal sie potem płaszczykiem :) '
Ania teraz to juz masz tak czy siak ładny skok , niby zaburzona ale ciekawe czy jutro tez bedzie wyżej :) wczoraj nie serduszkowaliście ale mysle ze starczy to ostatnie <3

Ania, ja też czasem już mam dość. Dzisiaj powinien być skok na owulację, a tu dupa, jest spadek:-( Może cykl będzie bezowulacyjny. Czasem dopada mnie zniechęcenie, szczególnie jak widzę ile par, które nawet się nie starały szybko zachodzą. I mimo wszystko zastanawiam się czy w ogóle jestem w stanie zajść:-(

Cześć dziewczynki:-)

Katy a Ty tam możesz iść na monitoring cyklu? Bo rzeczywiście ta Twoja temperatura to dziwna jest...:dry:

zZagubiona pościel super :-) Bardzo mi się podoba :-)

Aniu Jane wczoraj przytaczala slowa lekarza odnosnie testow owu....mianowicie jesli pokarza ci sie rowne krechy i kolejny test juz pokaze slabsza to znaczy ze dopiero od tego momentu w ciagu 24-36h powinna byc owu, chociaz na ulotkach jest inaczej tak jej powiedzial
Dzoana jeszcze u ciebie wszystko sie moze zdarzyc u mnie dzis 19 dc i tempka nawet nie ma zamiaru skoczyc....wiec chyba ja bede ta bez owu tym razem

Rozia monitoring bym mogla zrobic ale za kazda wizyte 60 funtow :baffled:

Dzoana.a ja mam tak samo, najpierw przez rok walczyłam z mężem, płakałam, kłóciliśmy się wciąż, bardzo chciałam dzidziusia i nadal chce a jak mi uległ i zaczęliśmy staranka to teraz drugi cykl i nic. Wiem, że to zbyt krotko ,żeby cokolwiek powiedzieć ale ja tak samo jak Ty jak widzę, że niektórzy się nie starają i szybko zachodzą to mnie normalnie.... A jeszcze kumpela ze studiów zaszła i wie że ja bardzo chce, to ciągle gada o tej swojej ciąży chyba specjalnie..... :/

reklama
Ania, ja też czasem już mam dość. Dzisiaj powinien być skok na owulację, a tu dupa, jest spadek:-( Może cykl będzie bezowulacyjny. Czasem dopada mnie zniechęcenie, szczególnie jak widzę ile par, które nawet się nie starały szybko zachodzą. I mimo wszystko zastanawiam się czy w ogóle jestem w stanie zajść:-(

Kochanie doskonale cię rozumiem kiedyś nie było z tym problemów kobiety szybko i łatwo zachodziły w ciążę ja i mój mąż mamy już po dwójce dzieci i nie mieliśmy z tym żadnego problemu za pierwszym strzałem się udało a teraz jakaś masakra :(:(:(

Lori tak jesli chodzi o np wystrój ścian to nie bedzie problemu bo bedzie remont przed porodem , jak bedzie księżniczka to bedą własnie tak odzielone, a jak bedzie synek to na całości sie coś fajnego zrobi, mysleliśmy nad malowaniem np zrobić falę albo farmę i powklejać piankowe postacie ale chyba zrobi sie fajne tapety bo na tapecie tak nie widać no jak dotkną brudną rączką !!!!!!!!!!

bobo no to pochwal sie potem płaszczykiem :) '
Ania teraz to juz masz tak czy siak ładny skok , niby zaburzona ale ciekawe czy jutro tez bedzie wyżej :) wczoraj nie serduszkowaliście ale mysle ze starczy to ostatnie <3

Ilonko też czekam do jutra co powie rano termometr myślisz że mogę już ustanowić granicę?? a co do serduszkowania :-(załamka totalna jakoś wczoraj nie wyszło buuuuu ale zaraz idziemy to naprawić może jeszcze to coś pomoże :tak:

Katy tak czytałam to ale ja używam teraz z tą buźką więc to jest troche inaczej ale tak czy siak test wyszedł wiarygodny bo robiłam go w 16dc i owulacja chyba była wczoraj czyli w 18dc wychodzi z tego że pokazał prawidłowo :)
całuje was mocno

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry