reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczyny co to za gadanie ... jakw idac po wykresie że jest coś nei halo to nei czekac rok na kolejną wizytę u gina tlyko poszukać po opiniach na internecie i umówić się prywatnie do takeico jest dobry w pomocy przy starankach i od razu zacząć działać .... dzoana może u ciebie tak na prawdę pomogła by luteina..jak są plamienia to podobno wiesiołek jest wtedy dobry ... no nie nzma się na tych suplementach , ale zamiast się poddawac to trzeba konkretnei działać!

bobofrutek - śliczny płaszczyk ... ja mam taki na jesien tylko bardziej w jodełke , no ale podobny :tak: ... na wiosnę mam jasny kremowy noi z całkiem innego materiału .... takie jak keidys były płaszcze prochowce czy cos takeigo tylko nowoczesny krój ;-)

zagubiona - fajna ta pościelka... pamietam że Matusiowi kupowałam taką i mogę Ci ją bardzo polecić ... materiał świetny i dla drugiego dziecka tez taką kupię ... miałam ją w łóżeczku 120 na 60 i ja wybrałam ten wzród z papugą Feretti TRIO pościel 3cz bakteriostatic POLECAM (2084796657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Dzona.a u mnie też nikt nie miał problemów, moja siostra ma dwie śliczne dziewczynki 7 i 2 latka oby dwie byly planowane i zaszła od razu a ja muszę się nastarac swoje. Dodam, że nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych cały czas z mężem jako antykoncepcje stosowaliśmy stosunek przerywany. Teaz 14 lutego powinnam mieć @, zobaczymy co będzie, może na walentynki będziemy mieć prezent, ale wolę się nie nastawiać.

Lori, ja właśnie tak pomyślałam. Moja ginekolog powiedziała, że mam przyjść w październiku 2012, no ale ja widzę, że coś jest nie halo i postanowiłam iść już teraz, a w zasadzie to w marcu, bo taki termin był najszybszy. Idę do innej na konsultację, zobaczę co powie, może zapisze mi tą luteinę. Na śluz to też bym mogła coś brać, w zeszłym cyklu białko jaja miałam tylko raz.
Co jest w tym forum, że nie mogę się od niego oderwać nawet na czas oglądania mojego ulubionego "Aliena"?;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry dziewczynki

zaraz Wam ciotka piąteczka skopie tyłki za negatywne myślenie!!!

bobo płaszczyk super- zresztą ja jestem zdeklarowaną fanką płaszczy. I cena korzystna. Muszę tam trochę pogrzebać- może coś sobie upatrzę

mnie tez krew zalewa na mysl ze te co nie chca maja dzieci bo im cos nie tak wypadlo i wpadke mialy a potem zabijaja malenstwa ja bym chyba predzej sie ich pozbyla

dzoana - mi ginek powiedział że ja młoda jestem i mam przyjść za rok jak się nie uda i ja wtedy wzięłam duphaston na własną rękę i myślę że to on mi pomógł ... czułam że tak muszę zrobić :tak:

dziewczyny ja bardzo proszę przestańcie już pisać o zabijaniu dzieci bo jak to czytam to mi się słabo robi i od razu brzuch mnie boli!

Zobacz załącznik 433621to jest mój brzuszek z Matusiem z 8 miesiąca ... przesyłam dużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na szczęście :tak:

Ostatnia edycja:
dzoana - mi ginek powiedział że ja młoda jestem i mam przyjść za rok jak się nie uda i ja wtedy wzięłam duphaston na własną rękę i myślę że to on mi pomógł ... czułam że tak muszę zrobić :tak:

dziewczyny ja bardzo proszę przestańcie już pisać o zabijaniu dzieci bo jak to czytam to mi się słabo robi i od razu brzuch mnie boli!
No ja już młoda nie jestem, a do tego domyślam się, że wspomagacze są na recepty, więc i tak ginka muszę odwiedzić. Lori, dzięki za fluidki, łapie wszystkie:-)

reklama
piateczko to jest chyba stara cena plaszczyka bo znalazlam go w najnowszej gazecie i jest podobno przeceniony na 99.99zl :-) zobacze dzis jak pojade.
stosowalyscie moze preparaty na pozbycie sie wody z oraganizmu? bo ze mna cos nie tak. tyje jak glupia z dnia na dzien wiecej kg mam i mysle ze to woda sie zatrzymuje. znalalazm aqua femin i mam zamiar go dzis kupic i zaczac stosowac moze jakis skutek bedzie?

Do góry