D
Dzoana.a
Gość
Bobo, to sprawdź tą cenę, bo jak jest za 99zł, to może nawet ja się skuszę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja mam taki mój ulubiony s.bernard też wełenka- jest niezniszczalny- piorę w pralce i mam go już jakieś cztery lata. Jest też fajny polski producent Ola. Tkaniny w super jakości- za zimowy zapłaciłam 300 zł. Ale jest tak ciepły, że dopóki nie nadeszły teraz te mrozy to zakładam go na cienką bluzkę bo nie szło wyrobić inaczej
Rozumiem:-) No zobaczę, co powie mi gin. Mój M kategorycznie zabronił mi brać cokolwiek na własną rękę, no a do tego chce zrobić badanie poziomu hormonów w fazie lutealnej. Podobno lekarka jest super, taka konkretna, nie owija w bawełnę, ale jest miła. Jak mi nie przepisze nic ze wspomagaczy to wtedy zakombinuję na własną rękę. A może to nie hormony, chociaż z tego co pisałyście to mam objawy niskiego poziomu progesteronu (plamienia, krótka faza). A jak sobie pomyślę, że być może kilka razy udało się zagnieżdżenie, ale z mojej winy się nie utrzymało todzoana - no mi gin nie przepisał duphastonu i mi dziewczyny tutaj z forum wysłały i miałam 2 opakowania![]()
Sio, sio, takie myśli
... wiesiołek jest chyba do kupienia bez recepty w aptece... na staraczkach o konkretną płeć dziewczyny są świetnie zorjentowane w różnych witaminach wspomagających zajście w ciąże 
lori piekny brzuszek z checia wezme troszke fluidkow oczywiscie dzielac sie z innymi![]()