gosiulek73
mama K&K&A
Lori ja w ciąży? Nieeee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lori, dzięki za info. Chyba wezmę tego wiesiołka (od następnego cyklu, bo teraz na dniach owu - mam nadzieję, u mnie śluzu płodnego jak na lekarstwo), a mężowi zapodam coś z suplementów, bo on palacz, a i od piwka nie stroni. Cały czas mu mówię, że truje robaczki, ale nie mogę mu przemówić do rozsądku. Jak nałóg to nałóg, dobrze, że przy mnie nie pali, ja od kiedy rzuciłam to strasznie mnie odrzuca na sam zapach.dzoana - a jeszcze tak pomyślałam ... może pomogą też witaminy dla twojego męża ... ja mojemu kupiłam Androvit... wiesiołek jest chyba do kupienia bez recepty w aptece... na staraczkach o konkretną płeć dziewczyny są świetnie zorjentowane w różnych witaminach wspomagających zajście w ciąże
piateczka - fajny płaszczyk ... ja wolę krótsze bo są wygodniejsze w aucie ;-)
Roza, tyle, że ostatnio już od 8 dnia plamiłam i tak do @ To mnie trochę martwi, zobaczymy jak mi wyjdzie progesteron, jeśli w końcu doczekam się owuDzoana głowa do góry;-) patrzę na twoje wykresy i wydaje mi się ze nie jest żle - fl 12-14 dni to chyba norma, ja mam 10 i się nie załamuję:-).
Swoją drogą po niedzieli pojdę do mojego lekarza rodzinnego po luteinę - chyba mi da
Pozdrawiam wszystkie![]()