• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori tyle twojego ;-)
Sylwia moze ten bedzie bardzo dlugi a skonczy sie za 8 miesiecy :-D
Jane pieknie wygladalas:tak:, szykownie i romantycznie ...i sliczna z ciebie kobitka ;-)fajnie ze sie pokazalas :tak:....przynajmniej wiem z kim pisze a swoja droga tak myslalam ze masz ciemne dlugie wlosy :tak::-) nie wiem dlaczego

reklama
ania fajowe to siedzisko!!!
jeżeli lutka nic nie da i moja fl się nie przedłuży to powinnam dostać @ 11 lutego czyli w sobotę ale modlę się żeby nie przyszła!!!
katy thankyou.gif ja też nie wiem dlaczego tak myślałaś ale trafiłaś w 10:)

dziewczynki a co że droga ;) żeby tylko się fasolinka pokazała to ja zrobię wszystko żeby miała cudownie :)
akurat tutaj pieniądze to nie problem

Bobo ja sie pokazalam na szalonych w zdjeciach ;-)
Jane
widze ze fajnie sie tempka pnie:tak: a jak sie czujesz....i powiedz mi jakie sa te slynne uplay po lutce??? Bo ja nie wiem a mam nadzieje ze tez bede miala szanse na nie....tylko moze w kolejnym cyklu:zawstydzona/y:
Ania szalejesz :-D

OJ CHCIALA BYM ZEBY TAK DLUGO TRWAL TEN CYKL KATY :-p
oj widze, jakie drogasne rzeczy ale napewno cos bym wymyslila nowego :tak:
marta i bobo trzymam za was kciuki a ktos wczesniej testuje ??

reklama
ja termin @ mam na 13.02 i oby ta 13 okazala sie szczesliwa o ile wczesnie wredota sie nie zjawi. kto ma wczesniej niz 13 termin? ciekawe ile fasolek bedzie w lutym? poki co nie ma zadnej :-(
lori Julek ladne imie, podoba mi sie :-) u mnie bedzie Julia i Mikołaj :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry