• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori wszystko piękne naprawde, tylko miec fortunę :sorry:
polisia spokojnie wszystko powolutku i bedziesz wiedziec co i jak :) Ja tez nie wiedziałam jak byłam z Jasiem w ciązy, i żałuję bo tyle fajnych gadzetów ominęło Jasia :(
Lori ja tylko śpię bez , a w dzien to nie umiem i nie lubię chodzić bez stanika, bo grawitacja działa na maxa :P hehe, poza tym na szczęscie mnie nie męczą jak z Jasiem !!!!!! wtedy to był koszmar !!!!!!!!!!

reklama
hej jestem:)

losiczka to dobrze, że dajesz radę tylko uważaj na siebie.
rozia zrobiłaś mi smaka na jarzynową:tak:

fajnie wam że już możecie sobie szukać łóżeczek, wózków i tego wszystkiego, ja niby też mogę ale wolę się nie nakręcać...
co do ciuchów to mam już trochę od siostry. Mam też cały wór zabawek. Zostawia mi takie lepsze zabawki i ciuchy. Szwagierka teraz w ciąży to pewnie też coś będzie chciała dać. No i moja teściowa po szmateksach szaleje bo lubi więc zawsze coś fajnego wygrzebie... w ogóle to śmieszna historia jest z tym związana tylko jeszcze nikt oprócz nas (i teraz już was:)) nie wie. Mianowicie teściowa kupiła gdzieś koło lutego/ marca zeszłego roku super sukienkę ciążową, taką imprezową, np. na wesele. Ja ją dla zabawy ubrałam i wsadziłam sobie poduszkę ... i tak mi się spodobało, że postanowiliśmy wcześniej zacząć staranka...jak by teściowa wiedziała.... no ale kiedyś w końcu się dowie;-)

a co do sukien ślubnych to każda w innej lepiej wygląda i lepiej się czuje. Ja lubię proste i na najmniejszym kole.

Ostatnia edycja:
reklama
Roszpunka nie wiem czy te cycochy to na fasoline . chcialabym no ale nie nastawiam sie i nie robie w najblizszym czasie testow bo juz na jedna kreche sie napatrzylam.
katy dzieki za &&&&&& przydadza sie o ile jest fasolinka.
tempka mierzonw wieczorem po lezakowaniu 37 i pozniej tez 37. zobaczymy czy rano skoczy, cyce jak bolaly bola :-( jesli to na wredna @ to niech juz przylazi bo tylko sie wkurzam :wściekła/y:
te wszystkie gazdzety dla dzidzi sa przecudowne:-) ehhh ja juz sie nie moge doczekac kupowania oby to juz niebawem sie stalo hihi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry