reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

To zapraszam Małami :happy:
M wróci dopiero późnym wieczorem więc mam cały dzień na gotowanie.
Mam już na koncie 1,5 pączka:-)

Ilonka, mi to kolejne usg wypada gdzieś w 23 tyg, a m nie chce tyle czekać w niepewności, więc może z tego względu też się skuszę w marcu na 3d, choć nie chciałam.

Ostatnia edycja:
reklama
zagubiona no własnie doczytałam ze mozna zrobić 20-23 tydzien i jest OK :) hmmmmm ja bede na następnej wizycie w 19 tyg i 2 dniu i nie wiem czy juz może to gin traktować jako połówkowe czy bede musia przyjść np w 21-22 tyg !!:eek:

ilona nie wiem to zalezy od gina ja bylam w 19 tc i dopiero w 23 zrobil polowkowe, stwierdzil ze on liczy tylko skonczone tyg czyli jak mam 24 i 6 dni to dla niego to 24 tc a nie juz 25

wlasnie stoczylam bitwe z kotem musialam go wykapac bo kolor z bialego na ciemno szary zmienil heh oczywiscie nie obeszlo si bez ran ;p u mnie :-)

Ja też mam następną wizytę za 4 tygodnie, a później to usg 5 kwietnia.

Wybrałam się dziś do H&M po te spodnie, ale oczywiście nie było czarnych takich jak chciałam. Widziałam śliczne sukienusie ciążowe dżinsowe, ale drogie. Za jedną sukienkę 120 zł to trochę dużo... Więc wróciłam z pustymi rękami:-(

Ostatnia edycja:
zagubiona bo tak wszyscy lekarze liczą, :eek: dla nich liczy sie ten skonczony tydzien a nie ten co trwa !!!!!:crazy:
i nie wiem co teraz zrobić....... bo moze przesunę wizytę na 22 marca, maaaaaatko ale to tak długo by było.... wiec pewnie pójdę 15 :-D i sie okażę czy to juz jako połówkowe potraktuje !!!!!!!!!

reklama
Ilonka, jedno usg więcej nie zaszkodzi:tak::tak: Też bym chętnie poszła gdybym miała za każdym razem.
A ja będę miała tak naprawdę 3 wizyty. Jedną w połowie marca, później muszę iść po L4, a następna 5 kwietnia.

Do góry