reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolina he he ja też lubię, ale gotować.....ehh, najlepiej coś na szybko i w jednym garnku.
Lubię bardzo zapiekanki, ale też za specjalnie pomysłów na nie nie mam. Noga jestem w te klocki.:tak: dlatego podziwiam.

Ból głowy nareszcie mi przeszedł:)

reklama
Witam:)

Bietka gratuluję synka:)

Losiczka
gratuluję udanej wizyty i bijącego serduszka:)

Ilonko mój lekarz robi połówkowe między 18 a 22 tygodniem ale niektórzy robią między 20 a 24 więc jak pójdziesz w 19 tyg to później będziesz miała wizytę w 23 tygodniu więc któreś z tych będzie połówkowe:)

Powiem wam,że narazie sama z siebie przeszłam na dietę bo wizytę u diabetologa mam w sobotę i strasznie cierpię:( Ciągle jestem głodna boli mnie głowa:( echhh

Hej jestem i ja już po pracy, właśnie robię gulasz na obiadek :) i zobaczę co tam napisałyście

A mam jeszcze pytanie czy w ciąży można używac clotrimazolum ?

Bietka gratulację udanej wizyty mam nadzieję, że ja też ujrzę niedługo malutkie serduszko bardzo się cieszę, że wszystko ok.

Ostatnia edycja:
losiczka przede wszystkim mega GRATULACJĘ SKARBIE !!!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE WIESZ JAK JA SIE CIESZE ZE OKRUSZEK TAK SOBIE ŚLICZNIE ROŚNIE U MAMUSI W CIEPŁYM BRZUSZKU :-D
Bietka witaj kochana, pare dni temu własnie pytałam o Ciebie i proszę jesteś :) Gratuluję syneczka :) super :) czyli można miec tak wcześnie połowkowe usg jednak :) świetnie :) Igorek piękne imię :) :tak:

a Ja padłam razem z Jasiem :szok: a teraz wróciliśmy ze spacerku :) fajnie nie jest zimno ale cięzko sie idzie po tych zaspach !!!!!!!!!! spotkaliśmy po drodzę mojego tatę, jechał z pracy no ale jak zobaczył Jasia musiał sie zatrzymać hehe jaś zadowolony nie chciał dziadka puścić :) a teraz wcinam pączka juz drugiego :eek: ale dziś można i nie mam wyżutów sumienia !!! :) ale od jutra basta :)

zagubiona widzialas jak ta laska z tym 3 tyg malenstwem cwiczyla? jeju takie malenkie bylo ale trzeba powiedziec ze laska miala sposoby na cwiczenie. ja mam kumpele ktora odkad wyszla za maz i urodzila dziecko wyglada ja baba taka ze wsi od krow a ma dopiero niecale 25 lat a wyglada masakrycznie .

reklama
Do góry