reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
no byłam w kibelku i już nie mam :/ nie wiem co to było.

Gdzie się podziałyście wszystkie ?
Nikogo nie ma to ja uciekam też :/
Dobrej nocy wszystkim i do jutra wieczorkiem :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki tyle dziś naskrobałyście,że musiałam na raty nadrabiać, bo padnięta była i nie dałam rady za jednym zamachem, musiałam się położyć:)

Przede wszystkim : losiczka GRATULUJĘ serducha :-):-):-) Wiesz,że czuć przez kompa tą Twoją radość:-):-):-) Aż nawet mnie się weselej na duszy robi i tak jakoś optymistycznie mnie nastawiasz :-):-):-)

Lori jaki cudny brzusio :-):-):-) Normalnie napatrzeć się nie mogę :-):-):-)

Ja dziś zaczęłam dzień od pączka, bo mężuś jak z pracy wracał, to kupił po drodze:-) A później faworki, a później znowu pączuś, a po pracy mężuś na obiad mnie zaprosił,żebym gotować nie musiała, a później jeszcze po donacie sobie kupiliśmy (ale mój jeszcze leży) i w ogóle nie mam żadnych wyrzutów sumienia, a co:-)

A kluski śląskie też uwielbiam :-):-):-) I wbrew pozorom, wcale nie robi się ich aż tak długo...:-)

ooo, i znalazłam jeszcze jednego pączka, którego mężuś mi zostawił, no chyba dziś trzasnę :-D:-D:-D

marta to może podejdź sobie do apteki,żeby Ci coś dały na to swędzenie, bo to tak nie minie i ja Ci proponuję jednak udać się do gina, bo to może jakiś grzybek Ci się przyplątał, a to teraz nie wskazane...

MARTA a nie robiłaś sobie cytologii przed zajściem w ciąże?może to jakieś podrażnienie to pieczenie mi lekarz robił cytologie

aaaaaaaaaaaaa Lori jak Ty to robisz, o ja Cię kręcę, ja nawet nie mam 1/5 tego! ja też chcę brzunio!

Marta ja też tak miałam, obserwuj

A gdzie reszta? Co tu taka cisza dziś? katy, jane, dzoana? Wy wieczorami aktywne byłyście zwykle, gdzie jesteście?

reklama
Do góry