Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lorelain brzuszek cudny też taki chceeeeee generalnie myślałam że w drugim miesiącu brzuszka nie widac jeszcze ale Twój jest śliczny pewnie dlatego, że jesteś szczuplutka i brzuszek ładnie widac.
Wiecie co a ja poszłam do kibelka się załatwić ( no wiecie) i zobaczyłam na papierku trochę krwi to normalne? Chociaż mam zaparcia i było mi ciężko :/
marta plamienia moga wystepowac szczegolnie ze jestes w dniach kiedy miala byc @. jak bedzie sie ta krew nasilac to lepiej sprawdzic. lori jaki cuuuuuuuuuuuuuuuudowny brzusio :-) moge poglaskac?
Bobo dzięki ale mam jeszcze jeden problem strasznie mnie swędzi ... mam w domu clotrinazolum ale dziewczyny pisały, ze nie można w ciąży tego używać :/
Lori piękny ma domek maluszek Marta może fasolka sie bardziej do mamusi przytuliła albo po prostu z wysiłku przy kupaku , jakby sie coś działo to na IP ( ból brzucha + krew) zagubiona jakie pyszności mniam
marta ja nie wiem co z tym swedzeniem bo ja tego nie mialam. ale tak jak ilonka pisze jak bedzie krew i bol to do szpitala. lepiej sprawdzic
dziewczynki to jak z tymi cwiczeniami? nie zaszkodza w pocztkowym tyg fasoli jeszcze przed zrobieniem testa np?