reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

gosiulek - ja mam taka gablotę Wózek dziecięcy X3 - X-lander - Wózki dla dzieci - Wózki dziecięce wielofunkcyjne, dla mnie ważne jest, żeby miał duże i dobrze amortyzowane koła (do jazdy po górkach i po plaży) i żeby miał duży koszyk na zakupy. A że mieszkamy w domu i nie ma żadnych schodów do wjeżdżania, to może sobie nawet trochę ważyć (wbrew pozorom nie jest taki ciężki jakby mogło sie wydawać).

reklama
zezik.jpg nie moglam sie powstrzymac :-D to dla naszych marzycielek dziewczynkowych :tak:

bobo to poczekaj na @ jak przyjdzie to zacznij brać a po śluzie i temp. zobaczysz kiedy masz owu:) i wtedy przestaniesz brać... no chyba że @ wogóle nie przyjdzie:-) to nie będziesz musiała;-)

ojjj biedna zeza ma...
jane ale ja nie mierze temp bo jakos sie w tym gubie wszystkim teraz mierzylam kilka dni i cigle mialam prawie tak samo :-( no ale po sluzie i po bolacych cycach powinnam sie kapnac. a co jesli bede brac dluzej? stanie sie cos fasoli?

BOBO napewno bez problemu traficie, a i pobyt bedzie fajniejszy niz Ci sie wydaje zobaczysz.
Ok dziewczynki ja uciekam spac bo i tak wyjatkowo sie zasiedzialam buziaki i zycze II juz dzis :-D pa pa

Dziewczynki ja zmykam bo jutro znow o 6tej musze wstac i dlugi dzien sie zapowiada :sorry:
DOBRANOC

bobo po owu nie powinno się brać bo wiesiołek powoduje mikroskurcze macicy i to może zaszkodzić jak się dzidzia bedzie chciała zadomowić. Ale na oko mniej więcej chyba wiesz kiedy masz?? Zawsze możesz wcześniej przestać brać na wszelki wypadek. A potrzebujesz wogóle?? Ja biorę bo ostatnio jakaś sahara u mnie. Kiedyś nie miałam problemu z białkiem jajka a teraz kiepskawo dlatego biorę tego wiesiołka.

dobranoc katy
ja idę pod przysznic i chyba też zmykam spać,
do jutra
papa

jane ja nie wiem bo po tym poronieniu too roznie ale ostatnio myslalam ze @ idzie i mialam tyle sluzu ze poznan bym obdarowala hihi no ale wspomagacze zawsze wskazane
dobranoc katy i czekamy na wiadomosc :-)

reklama
bobo to jak uważasz, ty już lepiej swój organizm znasz.

katy no właśnie czekamy na wiadomość i trzymam kciuki!!!!!

dobranoc

Do góry