reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
oj trzymajcie za mnie kciuki w te środę, bo oszaleję ;) wierzę, że wszystko jest dobrze, ale jednak się troszkę niepokoję. Po raz pierwszy- bo poprzednio się tak nie denerwowałam ;(
no ale zobaczymy za dwa dni- może zapomnę o stresie ;)

zagubiona- mi właśnie cola pomagała w trawieniu zawsze, a teraz jak już bardzo rzadko piję to może dlatego. :( już sama nie wiem. mleko, kakao, przegotowana woda- to wszystko też niestety na mnie nie działa ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziendoberek :-)

Tak Ilonko masz racje szuram a w sumie skonczylam szuranie. Na szczescie bo wlasnie mija godz na sennosc wiec sie wyrobilam. Obiadek mam zupke pomidorowa wiec za chwilke poloze sie na pare minut.

Z moim mezem to jest tak ze umawia sie z kolegami w poniedzialek na sobote :-) a jak przychodzi sobota to oczywiscie nigdzie nie wychodzi hi hi . Woli siedziec przy kompie i w domu wypic piwko no teraz to juz sam bo zona w ciazy he he.
A ja bym chetnie gdzies wyszla ale jak pomysle ze co 5 minut bedzie wydzwanial i pytal co u mnie to mi sie odechciewa :-).

A mnie moj okruszek nie oszczedza . Mdlosci 24 h co dla mnie nowosc zawsze mialam zgage i chyba jednak wole te zgage :baffled:
Mezus chodzi z bananem niby nie chcial dzidzi a jak juz jest to szczesliwy no ale caly czas ma nadzieje na coronie he he.

Odezwe sie pozniej teraz musze troche polezec. Pa pa

Wiewióra- mój bardzo podobny. Najpierw będzie kręcił nosem, że mu się to nie podoba, później będzie miał oczy niczym kot ze szreka, że jego zostawiam samego i gdzieś będę się dobrze bawić, później nie zadzwoni co 5 minut- raz sprawdzi czy wyjechałam, a później będzie miał preztensje, że tak późno wracam, bo miałam wyjść o 21ej a już jest 21.15 i na pewno się tam świetnie z kimś bawiłam. Och...
A jak ja mówię, że może zostałby jednego wieczoru zamiast jechać na randkę z dzikami to mówi, że tak mało jeździ na te polowania i jeszcze mu zabraniam. Ech...
Ja z objawów mam wzdęcie- czuję się tak, jakby po wbiciu szpilki w brzuch miało ze mnie zejść całe powietrze :) tak mnie boli.... masakra!!!!

jabłka jem ok 2 dziennie i nic ;) ja to jestem ewenement ;)
jeszcze spróbuję ze śliwkami, bo tego nie próbowałam, ale tracę powoli nadzieję ;(

karolina suszone śliwki popij dużą ilością wody niegazowanej... Ja sobie funduje paczkę śliwek suszonych raz w tygodniu :-)

reklama
KAROLINA to masz przechlapane wymęczy cię o tych śliwkach słyszałam a piłaś może activie?mi pomagała,albo espumisan tylko nie wiem czy w ciąży można:baffled:coś musi zaskutkować w końcu:-)

Do góry