scotland18
Fanka BB :)
a wlasnie myslalam o zatwardzeniach bo tez mnie mecza od ponad tygodnia i mialam sie was pytac, wchodze na forum a tu akurat o tym mowa czekam na rady.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i mówi tak " kochanie gdzie TY jesteś????????????? dlaczego mnie zostawiliscie, gdzie ja jestem, co sie stało , dlaczego jestem w szpitalu ?????????????" no kurcze pierwsza moja reakcja ze coś sie stało po drodze jakiś wypadek mieli napewno , ale za chwilę zabiera mu telefon pielegniarka i pyta sie czy jestem jego narzeczoną itd, wiec mówię TAK, a ona do mnie no to proszę sobie przyjechać do szpitala po chłopa, bo go pogotowie zabrało z przystanku (na wprost domu ) no wiec wzięłam tate i pojechalismy po niego, to sie okazało ze taki nawalony jak meserszmit , po prostu chłopaki go pod dom zawieźli a on sobie poszedł jeszcze zapalić na przystanek i chyba usnął , przejezdzała karetka zobaczył wiec go zabrała bo wtedy była zima !!!!! normalnie jak doszedł do siebie to dostał taką zjebkę ze głowa małą, no takiego wstydn mi narobił pieron, ale ile sie nerwów najadłam to moje !!!!!!!!!!!!!!!!!! co za chłopy !!!!!!!!!!!