reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen79- hehhe u nas maz mowi ze ma byc dziewczynka i koniec :) a mi to obojetne :) zeby woogle byl dzidzius i zdrowy obojetne co :D jak nie dostane do soboty to zrobie testa :)

reklama
czesc dziewczyny

Ilonko dziekujemy bardzo ;] jak dobrze pojdzie to zostalo tylko 9 tygodni 1317309lsk5aj07xu.gif
Roszpunko ja na kaszel bralam herbapect i szybko pomogl, a co do imienia to mi bardziej Amelka sie podoba Aniela mi sie dziwnie kojarzy kiedys bajke ogladalam z krowka aniela ;p

wiolka
chyba nie mozna nic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zapominajka - a może to była krowa Aurelia? ... bo była kiedyś taka bajka na minimini :-p:-p:-p ... Aniela to od razu kojarzy mi sie z głupią Anielcią :sorry:

"zapominajka ''hihi nie krowka aniela z bajki mojej siostry ;p jak byla mala to od babci dostala kasete z bajkami i tam byla nie pamietam tytulu Aurelia mi sie kojarzy ze spiaca krolewna;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona 9 tyg ?????? :szok: o szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madlen ja tak samo nie kupiłabym czarnego wózka, nawet mi sie ciemne granaty nie podobają, nie chce tez bardzo jadnego np beżowego tylko moze jasno niebieski dla chłopca a dla dziewczynki to nie wiem, może coz z różowym ale nie cały różowe...... mnie sie podobają bardzo TAKO i mysle o takim używanym ten nie głupi choć wolę żywsze kolorki
WÓZEK 3w1 TAKO JUMPER X DUŻY ZESTAW! SUPER STAN! (2177308311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ogólnie chyba sie na ten wózek zdecydujemy , za jakiś czas bede juz poważniej patrzeć nawet na te używane bo teraz to sobie tylko lukam co ciekawego wystawiają , :)

reklama
Do góry