Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
madlen79- hehhe u nas maz mowi ze ma byc dziewczynka i koniec a mi to obojetne zeby woogle byl dzidzius i zdrowy obojetne co jak nie dostane do soboty to zrobie testa
Ilonko dziekujemy bardzo ;] jak dobrze pojdzie to zostalo tylko 9 tygodni
Roszpunko ja na kaszel bralam herbapect i szybko pomogl, a co do imienia to mi bardziej Amelka sie podoba Aniela mi sie dziwnie kojarzy kiedys bajke ogladalam z krowka aniela ;p
wiolka chyba nie mozna nic
"zapominajka ''hihi nie krowka aniela z bajki mojej siostry ;p jak byla mala to od babci dostala kasete z bajkami i tam byla nie pamietam tytulu Aurelia mi sie kojarzy ze spiaca krolewna;p
zagubiona 9 tyg ?????? o szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!! madlen ja tak samo nie kupiłabym czarnego wózka, nawet mi sie ciemne granaty nie podobają, nie chce tez bardzo jadnego np beżowego tylko moze jasno niebieski dla chłopca a dla dziewczynki to nie wiem, może coz z różowym ale nie cały różowe...... mnie sie podobają bardzo TAKO i mysle o takim używanym ten nie głupi choć wolę żywsze kolorki WÓZEK 3w1 TAKO JUMPER X DUŻY ZESTAW! SUPER STAN! (2177308311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ogólnie chyba sie na ten wózek zdecydujemy , za jakiś czas bede juz poważniej patrzeć nawet na te używane bo teraz to sobie tylko lukam co ciekawego wystawiają ,