reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

oj Lori to cięzki przypadek z Ciebie :laugh2: masz jeszcze dużo czasu do namysłu, poza tym może być tak ze bedą 2 chłopczyki, maaaaaatko a wtedy bedziesz sama w domu ibo reszta to samce :szok: nie kraczę , bedą córy jak nic, tym bardziej ze wybierasz imiona dla córeczek wiec tak bedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

reklama
Gosiulek - no wymyślasz :-p:-p:-p ... a Małgosia mi sie podoba bo ja mam tak na imię i zawsze byłam mamie wdzięczna że mi takie ładne wybrała bo tato chciał Olimpię, dobrze że nie przeszło :-D:-D:-D

a ja nie znosze swojego imienia, a miałam być Martą hlip hlip , to w koncu padło na Ilonę i kiszka :-( buuuuu, Marta mam na drugie !!!!!!! ehhhhh

Dlaczego? Ilonka to sliczne imię:tak:
Elżbieta też ładne imię a rzadkie ostatnio,Miriam.U nas na wątku jest facet którego córeczka ma tak na imię.
Gaja też. Daria.

Joweg czyżby ciąża?

Ja mam Małgorzata Joanna Anna =)

idę szybko puścić pranie :-)

ja myślę że mi bliźniaki były już z góry pisane, taki jest mój los i musze to przyjąć na klatę i sobie radzić. Właściwie odkąd byłam mała wyobrażałam sobie że mam córeczki bliźniaczki, moja mama tez czuła że będzie babcią bliźniaków.

Dzień dobry kobietki ale sie rozpisałyście:-) mnie osobiście bardzo sie podoba Julita jak kiedyś będę miała drugą córe to tak ją nazwiemy,my wybieraliśmy imie z książeczki imion dla dziewczynek spodobała nam się Anastazja i tak zostało a Nadie mamy w bliskiej rodzinie chociaż też bardzo mi sie to imie podoba.Mój kuzyn dał córce na imie Pola to już mi sie nie podoba ale wszystko kwestia gustu.Powiedzcie mi czy któraś z was zażywała lub zażywa w ciąży coś na żołądek?Bo ja sie długo na niego leczyłąm cały czas na żołądek odstawiłam ze względu na zajście w ciąże ale czasami mi dokucza bardziej i podejrzewam że ciąża będzie czasem kiedy bardziej będę z tego powodu cierpiała,nie specjalnie wiem co można zażywać i w jakich proporcjach?:sorry::eek:

gosiulek73- chyba nie mozliwe , i nie pamietam czy byl seksik w plodne :d

a ja sie zwe : Jowita Alksandra :) a moj luby Ksawery Edward :) i zawsze maja problemy z naszymi imionami a jak smiesznie na slubie nam czytali heheh

reklama
witam :-)
Gosiulek wczoraj mialam pisac o tym wozku i zapomnialam..mi najbardziej podoba sie ten fioletowy..,jakos jak jest duzo czarnego w wozku,zle mi sie kojarzy ,ja to dla dzieci musialam miec duzo jasnego i kolorowego ;-)..a czarny chociaz lubie,ale nie pasuje mi dla dzieci..:no:
Ilonka dalej zaciskam &&&&&&&,aby szlo ku lepszemu..zobaczysz,wszystko sie ulozy :tak:
Katy,Ania zazdroszcze wspolnje kawki :tak:
Losiczka usmialam sie ztym imieniem Maja,co ............:-D
Joweg a mzoe zrob test ?? &&&&&&&&&&&&&&,za II kreseczki ;-)
ja jeszcze w ciazy nie jestem,ale moje smyki codziennie podsuwaja mi jakies imiona..no i jest klotnia,bo jak jakies podoba sie corce,to syn kreci nosem i na odwrot..:wściekła/y:,dzieweczynke chcialabym albo Emma,albo Victoria..,<wybrane sposrod wielu imion>dla chlopca nie mam imienia..:no:
wiec jak uda sie zaciazyc,to musi byc dziewczynka :-):-D

Do góry