reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja mezowi tez powiedzialm ze wybieram imie. Imie synka mu sie podoba Macius a dziewczynki Maja kategorycznie nie bo stwierdzil ze w szkole beda dzieciaki wolaly Majka co lizala Guciowi jajka :-D:-D:-D

witam dziewczynki! nie bylo mnie troszke,wiec i nadrobic nie zdolam wszystkiego. maz i ja wybralismy sie na ferie do domku w Dolomitach,to domek szefa meza a wszystko bylo niespodzianka dla mnie.nic nie wiedzialam,tylko moj M. wszystko zaplanowal a moj psycholog mu zaproponowal jakies wspolne spedzenie czasu,tylko my z dala od wszystkich problemow... tak wiec odpoczelam i czuje sie naladowana energia! witam nowe staraczki,gratuluje zafasolkowanym! sciskam wszystkie i spadam do pracy kochane!:-D ale za Wami tesknilam!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-);-):tak::-D
Dawno nie pisałam bo nie mam weny ale czytam, was codziennie:tak:
Ja mam wizytę pierwszą w przyszły czwartek ale już się nie mogę doczekać:-D
Ilonka trzymam kciuki żeby się wam wszystko poukładało:tak:
Lori trzymaj się kochana dużo odpoczywaj i powodzenia na usg a masz już wybrane imiona dla maluszków?:tak:
Losiczko dobrze że ci już mdłości przechodzą powoli bo powoli ale zawsze:tak:

Lori zazdroszczę tej ośmiornicy w brzuszku :) no i jakie te imiona beda ???????????????
Roszpunka no własnie ja tez widzę 2 siusaki na tych zdjęciach wiec ja sie nie dziwie ze np lekarze w przychodni nie mówią wcześniej jaka płec bo sprzęt jest czasem gorszy od tych co mają prywatni, choc mój ma bardzo dobry nie przedpotopowy ale co z tego jak maluszke ma w nosie pokazywanie !!!!!!!!!!
losiczka ale sie uśmiałam z tej Mai :-D kochana TY bedziesz chyba najchudsza mamusia po porodzie :-p jak tak malutko jesz !!!!!!!!!!!! tez bym tak chciała ! a tu juz ok 7 kg na plusie !!!!!!!!!!!

Dzień dobry,chociaz wcale nie taki dobry

Hej Pamela no widzisz super ze u Ciebie ok i mąż się spsał na 5 ;)
Ilonko super ze sie poukładało :-) i obyscie wiecej takich niespodzianek nie mieli

Ja jestem podczytuję ale moj humor - masakra i nie mam jakos weny na pisanie
Przepraszam

losiczka - hahahaha dobre ... pierwszy raz to słyszę, a też podobało mi się to imię ale już mamy Majkę w bliskiej rodzinie więc odpada :-p

Ilonka - jeśli to chłopcy to nie mam pojęcia bo NIC mi się nie podoba, a jeśli dziewczynki to jedna jest na pewno Lilianka i szukam drugiego pasującego imienia. Wstępnie Alicja, ale wolałabym coś bardziej "nowoczesnego". Może masz jakiś pomysł?

MałaMi - kurcze tyle przytulanej i dalej I kreska :-( .... ale dziwne że minęło 14 dni a tej @ nie ma. Robiłaś sobie badania na progesteron ?

Pamela - super że się odezwałaś, twój mąż miał świetny pomysł z tym wypoczynkiem :tak:

Lori nie robiłam badan wszystko było do tej pory dobrze a teraz :-( to chyba ten klimat bo juz sama nie wiem,straciłam nadzieje na kiedykolwiek !!!!!!!!!!!!!! i czy wogóle!!!!!!!!!

i Pasuje Liliana i Lenka ;)

Pamela witaj, no to Ci mąż sprawił niespodziankę :) bosko :)
Małami prosze CIę słoneczko nie łam sie, jak pisałam na razie nic straconego, nie ma @ wiec nadzieja ciągle jest !!!!!!!!! głowka do góry złotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga 15 marca masz wizytę ???????????????? to juz niedługo :) i zobaczysz juz serduszko być może :) :) Ja tez mam 15 marca wizytę i nie mogę sie juz doczekać a mąz to chyba jeszcze bardziej - co do tej pory nie zwracał tak uwagi i nie liczył dni do wizyty to teraz strasznie czeka !!!!!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry