reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

A u mnie bedzie Maja i koniec chyba ze bedzie miala jaja :-D:-D:-D no to bedzie Macius. A Szymus powiedzial ze on chce siostre bo braci juz ma :-D:-D:-D

A ja dopiero mam pare ciuszkow a o wozku narazie nie mysle . Planuje tak w czerwcu kupic wozek i lozeczko zobaczymy jak te plany wyjda w praniu :-D

Dziewczynki czekajace na @ prosze nie czekac trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
hej kochane!

nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego ale zaraz to nadrobię

lori moja bratowa ma bliźniaki i teraz maja już 3 lata więc z jej doświadczenia mogę ci coś poradzić o wózkach. wtedy jeszcze nie było wyboru takiego jak teraz raptem jedna strona na allegro ona miała taki Wózek dla bliźniąt TWIN K2 wózki KEES-PROMOCJA (2165340237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale dzieciaczki z lipca więc latem łatwiej było bez tych kombinezonów i całego okrycia. a wózek ten miał gondolki. ale jak sama mówi teraz wybrałaby inny taki
Wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 2 gondole (2175079814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie jest tani ale sprawdza się świetnie. kilka znajomych go miało i chwalą

u nas Igor jak tylko posmakowała chodzenia to już była lipa z wózkiem za nic nie mogłam go w nim utrzymac także spacerówkę to mam prawie nową, najwięcej używałam gondolę bo urodził sie w sierpniu i fotelik który można było wpiąć w ramę wózka a spcerówka tylko troche bo jak miał 11m-cy już chodził więc mialam lipę non stop sie darł w tym wózku :szok: masakre maiłam z nim pozniej była zima to tylko na sankach chciał jezdzić i tak sobie polepszylam jak szłam na zakupy z nim to w sklepie sziedział w wózku sklepowym a w drodze powrotej ciągle gubiliśmy zakupy bo mu wypadąly z tych sanek a ja zmachana i jezor do koloan. koszmar przeżywąlam i wtedy jeszcze tyle sniegu było no i oczywiście nie spał bo w sankach to raczej się nie da. Także w domu jeszcze marudził :-) polecam !!!

Anaber u nas jeśli będzie chłopak, to będzie właśnie Borys:-) I byliśmy tu bardzo zgodni :-) Gorzej jest z dziewczynką, bo zgodziliśmy się dopiero jak padło imię Laura, ale mnie się bardzo podoba Lenka...

jestem juz na bierząco

dziewczyny co do imion to u nas będzie NINA lub ALEKSANDER

ale podobaja mi się jeszcze Iga, Ligia, Nela,Antonina, Anastazja, Kaja, Pola, Lena
a dla chłopca Juliusz, Jacek, Maksym, Szymon, Antoni

lorelain "moje" blizniaki potem jeszcze miały taki wózek ale to juz jak siedziały
http://allegro.pl/wozek-graco-stadium-duo-2x-okrycie-folia-torba-i2175494946.html

i jeszcze jeden bardzo lekki sportowy udało sie bratu na allegro kupic za 200 zł sprowadzany z USA i w sumie w tym spędziły najwięcej czasu.

coś takiego
http://allegro.pl/wozek-blizniak-out-n-about-nipper-360-double-i2173925235.html

Ostatnia edycja:
kurcze musze sie malowac do na zajęcia jechac na 15 tak mi sie nie chce lepiej mi z Wami :) no ale cóż mus to mus :-(

mi się imię Lenka bardzo podoba, ale u mnie odpada bo mam krótkie nazwisko na L :sorry:

agnes - ten abc zoom jest u mnie jedną z ostateczności, jest długi, ale moglabym przód wypinac i moze wjedzie do windy, nie wiem ile mają dwie spacerowki na długość bo gondole mają 140 cm. Minusem dużym są kubełkowe siedziska.

graco ma plastikowe kółka i strasznie trzepie dziećmi jak jadą... ma juz upatrzone fajne laski dla bliźniaków, ale to musze mieć conajmniej rok COSATTO YOU 2 TWIN + WYSYŁKA GRATIS! - SKLEP SMILE (2169130463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Malami kochana trzymaj sie .......oki.......;-)
Rozia u ciebie tez jest jeszcze nadzieja :tak:

Dziewczynki macie jakis fajny przepis na danie cieple:sorry:...obowiazkowo miesne bo robimy w sobote urodziny meza i towarzystwo bedzie miesozerne....a juz nie chce robis strogonowa, czy lecza, bigosu tojest za kazdym razem........moze cos do ryzu???

reklama
Do góry