scotland śliczne to łożeczko, mój Jaś tak samo jak był mniejszy to okropnie latał po łóżku w nocy, potrafił głową w dół wisieć , na początku jak kupiliśmy mu łózeczko takie wykłe zeby juz miał na dłuzej
Łóżko sosnowe MIKI 90x200 dziecięce HIT! (2159403052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to tak przyfasolił zębami o te barierki ze sie krew lata w nocy jak nie wiem !!!!!! Ja poprosiłam o dłużą barierkę własnie ze względu na to ze on tak biegał po łózku, teraz juz wyrósł na szczęście z tego ale i tak kładę jeszcze kocyk na barierkę w razie czego
a ta kuchnia to naprawde świetny pomysł dla małej !!!!!!!!!!!!! Mój Jasiek jak idziemy do znajomej to tylko przy takiej kuchni siedzi

chyba bedzie kucharz
anaber fajny masz ten wózek, i masz z głowy juz !!!!!!!!! super , a łóżeczko masz po Igorku ????? czy nowe bedzie ??????????
Gosiulek powiem szczerze ze jakos nie ma fajnych jak dla mnie kolorków tych wózków co chce kupić Twoja siostra, ten zielony mi sie najbardziej podoba a reszta to taka kurcze ciemna co ja nie lubię takich ciemnych :-( ale ogólnie super wózeczek !!!!!!!!!!!
Aga no to trzymam kciuki aby było juz za tydzien serduszko i śluczny maluszek
losiczka no musi być ta Maja

i tak bedzie

zobaczysz
Ja po spacerku, zjedliśmy zupkę, Jaś sie pokłada wiec pewnie pójdzie spać a ja mam chęc na kawę

kupiłam do kawusi chrupki w polewie toffi

mmmm pycha

no własnie a ja zrzucam winę ze waga zepsuta i mi żle pokazuje hehe