reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej kobitki :-)

Ilonko jak będzie kontaktowac się z Zagubioną przekaż buziaki i uściski:*

Ilonko mam jescze prośbe bo wczoraj gadaąłm z M i on woli jechac i kupić na miejscu taki nebulizator i mamy w Gdansku taki sklepi jest dostępny od ręki a na tym nam najbardziej zależy, bo jutro bym poszła do lekarza to odrazu moge go używac i nie będe czekać do wtorku czy środy aż mi przyślą.

Znalazłam dwa jutro rano będę chciala po to jechać czy moglabyś zerknąć na oba który Ty byś wybrała:

https://www.hurt.com.pl/inhalator-philips-respironics-family,p8400.html
https://www.hurt.com.pl/inhalator-tech-med-neb-aid-tech-med,p8360.html

nie wiem który, na parametrach to sie nie znam a ten drugi tech-med to firma która się zajmuje tylko sprzetem medycznym. Nie wiem czy lepszy może tego philipsa.

Czekam na podpowiedzi
Z góry dziekuję :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej laseczki!

nie było mnie kilka dni. wszystko jednak nadrobiłam. po prostu brak weny mnie dopadł do pisania. ale pomału widać wiosnę, słoneczko to i energii mam nadzieje wiecej będę miec i częściej wpadac do was.

zagubiona kochan trzymajcie się cieplutko. trzymam kciuki aby było wszystko ok

katy jak imprezka? kochana ty robiłas jakis czas temu wyniki i co byłaś już u lekarza? bo nie zauważyłam takiej informacji

dzisiaj u mnie dzień lenistwa. wczoraj trochę za duzo porobiłam i wieczorem to odczułam. padłam juz o 21 i spałam 12 godziny. więc dzisiaj juz spokojniej. wpadm jutro buziaki i miłej niedzieli

witam
u nas dziwna pogoda rano deszcz a teraz super słoneczko:)
dostałam @ i brzuch boli:(( ale dobrze że dziś a nie w poniedziałek.

agnes nie szalej tak:)

katy no właśnie jak się udała impreza??

zagubiona trzymajcie się!!!!!

Jane ciesze się że @ w końcu przyszła a razem z nią nowy cykl oby teraz nie wykiwał cię jak ten poprzedni ;-)
Katy pochwal się jak tam wczoraj imprezka:tak:

Ostatnia edycja:
anaber hmmm, oba sa dobre te inhalatory wiec to juz Wasza decyzja który kupicie,

ale ja bym chyba kupiła ten
https://www.hurt.com.pl/inhalator-tech-med-neb-aid-tech-med,p8360.html
ponieważ ma 2 tryby nebulizacji wolny i szybki, u mnie tego nie ma w moim wiec to juz jakiś plus !!!!!!!!!!!!!

Katy opowiadaj jak impreza :)
Jane no to w tym cyklu juz nie przegapcie jajeczka :) trzymam kciuki złotko !!!!!!!!!!!!
Ania a co tam u Ciebie ???????????? wykresik masz ładny, jakieś objawy ???????? :)

Wybaczcie ale jeszcze nie pisałam do zagubionej, zaraz idziemy na spacerek to kupie kartę i napiszę !!!!! NO ale skoro Ona nie pisze to pewnie odpoczywa sobie !!

Ilonko objawy?? hmm w tej chwili poza ciężkimi i twardymi piersiami raczej nic wczoraj bolały jajniki i macica z jednej strony teraz czasami tylko jajniki na zmianę dają o sobie znać ale to tylko kilka sekund trwa. poza tym
nic się nie dzieje miałam wzdęcia kilka dni ale już ustały :-p nie nastawiam się co by się znów nie załamać zobaczymy może w piątek zatestuję no chyba że tempka zacznie spadać to wiadomo że nie ma sensu
Pozdrawiam i całuję a co u ciebie Ilonko??

Witajcie,

zZagubiona - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*

My dzisiaj świętujemy swoją 7 rocznicę od pierwszej randki, ale byliśmy wtedy dzieciakami ;)

anisiaj miłego świętowania i kolejnych pięknych rocznic :tak:
dziewczynki gdzie wy się podziewacie dzisiaj :szok:pusto tu aż smutno

reklama
jeśli wszystko będzie dobrze(czyt,tempka) to w piątek chyba że zacznie spadać to nie testuję a Ty jak z cyklem?? i starankami??

Do góry