reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ania to nie pozostaje mi nic innego jak zaciskać kciuki tak mocno jak tylko potrafię :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U mnie OK :) weekend jak zawsze szybko mija :( no ale teraz bede żyć zbliżającą sie wizytą :) :Liczymy na tego naszego maluszka ze sie ujawni :) bo bardzo bym chciała juz mówić np po imieniu do brzuszka , Bo Jaś czasem mówi dzidzia Julia:baffled: :-D a mąz juz czeka aż bedzie czuć kopniaczki bo dziś z pół godziny trzymał ręke na brzuszku, ja czułam a on moze raz coś poczuł , także juz powolutku sie zbliżamy do tego etapu :)

NO nic lecimy na spacerek póki słoneczko śliczne świeci :)

anisiaj super gratuluję :)

reklama
Ilonko trzymam kciuki za córeczkę :tak:i cieszcie się ładną pogodą póki jest u mnie też piękna wiosna oby już z nami została bo ten brak słońca daję mi się już we znaki :wściekła/y:
Ps wyłapałam wszystkie fluidki tym razem się nie podzielę z innymi :-p

anisiaj załóż sobie suwaczek cyklu co byśmy miały łatwy wgląd do ciebie:-p;-)

Katy a ty co się ukrywasz??

Anisiaj życzę wielu takich rocznic
Ja właśnie wróciłam ze spacerku, byłam na cytadeli a ludzi tyle że szok masakra, szkoda tylko że tak wiało.
Ania trzymam kciuki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anisiaj na tej stronie masz linki do różnych wielkości pod spodem masz mniejsze ;) tak chodziło mi o to

Katka wyłaź z ukrycia bo się zaraz u ciebie zjawię i cię zbiję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super anisiaj teraz dużo lepiej

Gosiulek wczoraj nie zdazylam ci odpisac :sorry2:ale wiesz ze u mnie drzwi zawsze otwarte :tak:
Anisiaj GRATULACJE waszej malej rocznicy ;-)
Jane kochana mozemy zamowic tutaj leki na recepte bez recepty:baffled:.....bo oni maja chyba jakies wtyki w pl aptekach..........jak dzisiaj zamowie to bede miec ja za tydzien:tak:....ale juz kumpela wczoraj mnie uratowala...i ma dla mnie kilka tabletek ale dowcipnych:-)
Ilonka super ze dalas nam znac co i Zzagubionej....mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i szybko do nas wroci cala i zdrowa z Nadia ale jeszcze w brzuszku :-)
Agnes imprezka udana:tak:...ale chyba ogluchlam po niej...:baffled: tak sie faceci przekrzykiwali ze nieszlo nic powiedziec....jeden z gosci to mowca :-D
badanie krwi robilam i mialam cholesterol za wysoki, niedobor wit b3, i cos nie tak z watroba i mialam pozniej kolejne badanie krwi i wyniki beda we wtorek...to bylo znow pod katem watroby....reszta wynikow wyszla dobrze ....:tak:
Jane Ania Ilonka imprezka spoko ale to jednak za duzo ludzi jak na jeden raz:baffled:...wiecej biegalam jak siedzialam.....jak juz wszystkim podalam cieple danie to juz trzeba bylo zbierac talerze od tego co dostal pierwszy i myc je na kolejne jedzenie:baffled:........masakra.....dobrze ze jeszcze czesc wladowalam do zmywarki...jestem wypompowana.....po 4 h snu jestem jak kapec

Aniabuchowicz - no to dzięki Tobie mam 3 nowe suwaczki ;)

KatyB - dziękuję ;) mężulo właśnie pichci jakiś romantico obiad i dostałam piękny bukiet :)))

hej Kobitki, jak weekend? Ja w domku, wysłałam męża do Szczecina do przyjaciela :) oj stęskniłam się już za nim> Miałam babskie spotkania i było super ale strasznie się cieszę, że już dziś wraca :))))
U nas staranka w tym miesiącu spontaniczne, mierzę temp do owulki a potem to zobaczę :) Dalej łykam B6 i Mg na dłuższą fl , w tamtym cyklu pomogło zobaczymy jak tym razem. Buziaki i miłego wieczora :)))

reklama
domiśka to jednak mąż pojechał sam ?????????? jakoś wybrnęliście z tej sytuacji ???? BO mówiłaś ze TY nie masz chęci jechać zbyt !!!
Katy czyli wiecej latania miałam niż tego wszystkiego, ehh no ale mąz pewnie zadowolony z imprezki :)

Lori kochanie prosze szukałam i natrafiłam na to łóżeczko które CI sie podobało :) ale cena mnie zniechęciła :( a szkoda bo piękne !!!!!!!!!!!
http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=831

Ostatnia edycja:
Do góry