reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej dziewczyny dzis 36 dzien cyklu , @ brak , jutro jak nie dostane rano to lece po test choc w cuda nie wierze !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia super ze juz jesteś ) kciuki za nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&
domiśka no widzisz, a ja mam tak ciągle, mąz jedzie w poniedziałek o 5 rano wraca w piątek w nocy albo w sobotę wieczorem , no to trwa juz tyle ze w sumie jestem przyzwyczajona ale sa takie dni ze jest cięzko, ale liczę ze to się juuz zmieni i praca bedzie na miejscu bo nie ukrywam bedzie mi cięzko na początku jak sie maluszek urodzi !!!!! a jego obecnośc wieczorami i w nocy byłaby naprawde wskazana !!!!!!
anisiaj a kysz ...... oby małpiszon nie przypłyną !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sie na dziś żegnam juz, idziemy lulu bo trzeba przed 5 wstać ehhhh, a jeszcze musze szybko męza spakować !!!!!!!

DOBRANOC :*

martaSx- sama w to nie wirze ale zrobie ten test dla swietego spokoju :D a jak nic nie wyjdzie to musze isc do lekrza bo to nie normalne zeby tyle sie spozniala @

witam wieczorowa pora :-)
joweg cuda czasami sie zdarzaja :tak:..&&&&&&&&&&& za II krechy !!!!! ;-)
domiska jak sie troszke poteskni,to pozniej mocniej sie kocha :tak:;-)
Ilonka dzieki za wiad.od Zagubionej ;-)..dobrze,ze tylko na strachu sie skonczylo a Nadinka zdecydowala jeszcze posiedziec w brzuszku ;-)
Katy imprezy sa fajne ale u kogos..u siebie czlowiek zawsze zmeczony,:-D super,ze zalatwilas sobie lutke ;-)
Rozia oby ten cykl byl owocny &&&&&&&&&

madlen79- do jutra juz nie dlugo mierzylam temperaturke se z rana przedwczoraj 36,6 wczoraj 36,5 a dzis 36,9 to chyba troche za niska jak na ciaze co ???

joweg ja niebardzo sie na tym znam..tempke mierze dopiero 2gi cykl,ale to sprawa indywidualna,kazdy ma inna....,takze...zrobisz jutro test i bedzie wiadomo wszystko..zycze ci z calego serducha,aby sie udalo !!!!!:tak::tak:

joweg a gdzie mierzysz?

Ja w tym cyklu postanowiłam wyluzować i nie będę mierzyć ani liczyć... Po prostu będzie co ma być...

reklama
przerazaja mnie te testy a mialam juz nigdy wiecej nie robic hehe chyba ze rano dostane @ to bedzie okej :) nie nawidze tej nadziei tylko i to rozczarowanie :( ehhh zawsze to samo....

rozia ja mierze w buzi :) zawsze :D

Do góry