reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

marta no bede dzialac hihi no ale dziwi mnie to ze mam tyle pozytywnych testow :-) scotland kochana powiedz jak to jest? tez tak mialas?

reklama
Aniu czuję sie dobrze, ale mam jakieś parcie na pęcherz tzn czasem mnie jakby szczypie albo boli jak przy przeziębieniu pęcherza i nie wiem czy to nie uciska mnie malec bo głową w dół leży,!!!!
a TY słońce jak dziś ???????? nadal taka osłabiona i zmęczona ???????????
Agnes GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!! ALE "KAWAŁ" CHŁOPA :) :-D CIESZĘ SIE ZE JEST OK !!!!!!!!!!!!! KURCZE CHYBA TYLKO JA NIE DOWIEM SIE KTO MNIE TAK KOPIE PRZED PORODEM :-( mam strasznie uparte dziecko- hihih po mamusi :)
Marta dałaś radę dziś to i dasz jutro :tak:
Bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D

Ilonka no obym dała bo już się masakrycznie stresuję że szok a dziś to pewnie nie zasnę, chciałabym już to zdać i móc sobie sama da mamy i siostry jechać jak m jest w pracy

Ilonka - Agnes nie jest pewna czy to chłopiec, jak da radę odezwie się do nas jeszcze dzisiaj :)

Marta - dobrze, że bez ofiar w ludziach

Bobo - powodzenia :)

dziewczyny, placki z jabłkami mi chodzą po głowie...

marta a ktorej masz jutro egzamin? ja teraz mieszkam na naramowickiej a tu tyle L i egzaminow ze szok i kazdy kto zdaje z mega stresem jedzie i taki skupiony :-) do skutku bedziesz zdawac?
ilonko a Ty wiesz moze czy tak moze byc ze kilka dni z rzedu wychodza pozytywne testy owulacyjne?

Anisiaj hi hi hi na szczęście :-D
Bobo o 8 rano mam jutro, tak będę zdawać do skutku bo chce jeździć, no a poza tym to za dużo kasy w to poszło... No wiem na karpia też jest dużo L tam parkują i tak samo na armii poznań no i najważniejsze rondo solidarności - ach ja ja go nie lubię :no:

Ostatnia edycja:
hej!

anisiaj dziekuje za przekazanie wiadomości. jestem teraz u rodziców wiec tak szybko napisze jak na wizycie.

generalnie wszystko ok. maluszek ma 5,3 cm co odpowiada 11 tydzień + 6 dni. seruszko bije. sprawdził przeziernośc karkową, kosc nosową i przeplywy i wszystko jest ok. maluszek troche leniwy troche go musiał pomeczyc. przełączył też usg na 3d. wstępnie stwierdził ze wyglada mu na chłopca. za miesiac dokładnie potwierdzi. nastepna wizyta 17 kwietnia. badań żadnych nie zlecił. dziesiejsze badania toxo ujemne wiec mam teraz uważać i z daleka od kotów. HBS ujemny i Wasserman tez. nic nie przytyłam póki co. no i nadl mam L4. i to chyba na tyle. mdłości niby jeszcze z 2 tygodnie moga męczyć. ale daje radę. tak wiec dzisiaj juz kamień z serca ze jest wszystko ok.

agnes - nie ma za co :)

jak ja bym chciała być już kilka tygodni dalej. ehhh.

no dobra, nadal nie mam ochotnika, który spełni moje marzenie o plackach z jabłkami ;P

reklama
Do góry