reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilona24- wiesz co ja musze nosic okulary i mam je ale jakos nie moge sie przyzywyczaic i zastanawialam sie nad szkoalmi kontakotowymi ale kurcze z moja wada nigdzie nie moge dostac :/ prawe oko mam -0,50 a lewe -0,25

chyba mam za mala wade na szkla sama nei wiem :/

reklama
Ilonka generalnie nie muszę dobierać ale to takie moje zboczenie bo nie lubię jak mi nie pasuję he he he np. wiśniowe oprawki i zielona bluzka nie czuje się w tedy :szok: ale to taka moja głupia schiza, szkła kontaktowe hm nie próbowałam ale za dużo roboty z tym no i drogie cholerstwo, dużej wady nie mam bo - 0,75 na oba.
Joweg bo tak nie dostaniesz, musisz osobno kupić takie i takie, przyznam szczerzę że ja lubię moje okulary :tak:
Już sobie wybrałam co kupię na wiosnę bo rzeczy to ja nie mam dużo a teraz mi się trochę przyda :
http://moda.allegro.pl/tunika-dekolt-woda-marszczenie-nowa-m-38-p207-i2205952470.html
http://moda.allegro.pl/odcinana-sukienka-kokarda-kwiaty-nowa-m-38-n313-i2204649827.html
http://moda.allegro.pl/dluzsza-tunika-bokserka-kwiaty-nowa-s-m-p200-i2208502319.html
http://moda.allegro.pl/tunika-bokserka-koronka-nowa-wiosna-m-38-n301-i2217908900.html
to wszystko u jednego, trochę na jedno kopyto ale co tam, należy mi sie za zdany egzamin no nie hi hi hi

Ostatnia edycja:
Jestem wcięło mnie bo zaglądła do mnie koleżanka Anaber,Róża nie chciałam was do łez doprowadzić a mała jest mądra i jak na swój wiek dorosła życie tego od niej wymaga ma swoje kaprysy ale w końcu jest dzieckiem:rofl2: Joweg-po gorszych dniach zawsze przychodzą lepsze wy swój limit na złę dni już wyczerpaliście więc wam życze samiutkich dobrych:happy: Mnie brzuch pobolewa i mi go wysadziło więc @ zawita pewnie pod wieczór.Marta- wygoda jest mieć prawko ja zaczęłam ale później sie pochorowałąm gastrolog mi odradził na jakiś czas jazde samochodem a teraz przy tym bromergonie prowadzić nie można :confused2:więc jeszcze poczekam może uda mi sie zdać w tym roku na starych przepisach jeszcze

Joweg dziękuję, u mnie wszystko w porządku. Czas płynie na przygotowaniach do ślubu.;-)

Marta niestety nie mamy nikogo takiego. Alkohol będziemy kupować w hurtowni. Przy większych zamówieniach są rabaty więc myślę, że nie będzie tak źle. ;-)

Aneczkaa śliczna ta Twoja laleczka :-)

Ilonka to widzę, że dzisiaj same rogaliki na forum się pieką. Moje już zrobione i są pyyyyycha!! :-DZrobiłam z marmoladą wieloowocową.

suonko87-ja mam to jeszzce przed soba bo mamy tylko cywilny :)

martaSx- wieczorem podasz mi te linki okej :) tez mi sie podobaja i se zamowie :D hehe a co :)

aneczkaa- mniam wpadam na rogaliki :d

martaSX- a sa mnijesze rozmiary tych tuniczek moze bo wszedzie stoi 38 :/ a kurcze to duzo za DUZE jak dla mnei :)

kurde polozylam sie na chwile i wlasnie sie obudzilam :wściekła/y: tescior dzis negatywny krecha piekna widoczna ladnie ale bledsza od kontrolnej wiec negatywny :-) no ja juz nie bede testowac bo wariacji idzie dostac bedziemy jeszcze do konca tyg boboseksy robic i mysle ze starczy hihi :-) w ogole to najadlam sie wczesniej orzeszkow i caluy czas mnie mdli bleeeeeeeee
suonko ja nie pamietam jak my wino liczylismy musialabym zapytac meza a jego nie ma teraz

reklama
Do góry