aha a sa 34 ?
to wieczorkiem tez se zamowie a co mi tam
hehhe tez mi sie cos od zycia nalezy ale gdzie ja bede w tym chodzic heheh do pracy nie moge a weekendy mam dresowe hehe chyba czas zaczac gdzies wychodzic bo oszaleje , jak myslicie jak sie jest w ciazy to mozna spokojnie jechac na wakacje -?
reklama
aneczkaa
Fanka BB :)
joweg zapraszam
będą z marmolada różaną ... myśle czy nie upiec troszkę na urodziny Amelki ... choć nie ma sensu raczej jak to imprezka na 2 godzinki i będzie tort hmmm ... dzieciaki zajęte zabawą pewnie nawet torta nie ruszę hehe
hej witam i ja dzisiaj
marta gratuluję zdanego egzaminu
anisiaj ja póki co chodzę w leginsach i tunikach lub sukienkach. niestety w spodnie się nie dopinam. i tak już jest jakiś czas. niby nic nie przytyłam a brzuchol trochę widać. tak więc kochana pomyśl raczej już o ciązowych spodniach bo takich zwykłych chyba długo nie ponosisz.
ja też chciałam miętowe sobie kupić ale zanim bym je mogła założyć to już by nie pasowały.
ja właśnie muszę poszukać sobie jakieś spodnie najlepiej jeansy bo ile mogę w sukienkach chodzić. większość butów mam baletki rózne kolory więc do spodni akurat
wy jak zwykle kusicie wypiekami. ja na razie kapuśniaczek na obiad gotuję.
marta gratuluję zdanego egzaminu
anisiaj ja póki co chodzę w leginsach i tunikach lub sukienkach. niestety w spodnie się nie dopinam. i tak już jest jakiś czas. niby nic nie przytyłam a brzuchol trochę widać. tak więc kochana pomyśl raczej już o ciązowych spodniach bo takich zwykłych chyba długo nie ponosisz.
ja też chciałam miętowe sobie kupić ale zanim bym je mogła założyć to już by nie pasowały.
ja właśnie muszę poszukać sobie jakieś spodnie najlepiej jeansy bo ile mogę w sukienkach chodzić. większość butów mam baletki rózne kolory więc do spodni akurat
wy jak zwykle kusicie wypiekami. ja na razie kapuśniaczek na obiad gotuję.
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
joweg no jesli z ciaza jest wszystko ok to mozna :-)
zbieram pomysly na kolacje jakas na cieplo :-)
Joweg byś musiała poszukać w przedmiotach sprzedającego wiesz bo na 34 to nie patrzyłam hi hi ale chudziutka jesteś ;-) co do wakacji to myślę że chyba można nie wiem jak z samolotem to wygląda
Agnes dzięki wielkie
Bobo ja chyba zrobię resztę frytasów
A ja mam mielone, sosik, ziemniaczki i sałatę ze śmietaną na słodko kwaśno
Agnes dzięki wielkie
Bobo ja chyba zrobię resztę frytasów

A ja mam mielone, sosik, ziemniaczki i sałatę ze śmietaną na słodko kwaśno

Freya1
aneczkaa
na kolację to raczej za ciężkie ale ostatnio poszlałam i mężowi przygotowałam domowe zapiekankijoweg no jesli z ciaza jest wszystko ok to mozna :-)
Freya1
aneczkaa wyglądają smakowicie!! Masz przepis? :-)
reklama
aneczkaa
ja tak miałam w ciązy ... jadłam ciasta torty naleśniki gofry i wszystko na słodko ...hihi to były czasyaneczka to wpadne napewno a torty to pochlaniam w calosci najbardziej te czekoloadowe
bobfrutek - najpierw musze byc w tej ciazy a potem bede sie martwic heheh
dobra ja uciekam ,bo zaraz do pracy zajrze wieczorem :*
Podziel się: