reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

aha a sa 34 ?:D to wieczorkiem tez se zamowie a co mi tam :D hehhe tez mi sie cos od zycia nalezy ale gdzie ja bede w tym chodzic heheh do pracy nie moge a weekendy mam dresowe hehe chyba czas zaczac gdzies wychodzic bo oszaleje , jak myslicie jak sie jest w ciazy to mozna spokojnie jechac na wakacje -?

reklama
joweg zapraszam :) będą z marmolada różaną ... myśle czy nie upiec troszkę na urodziny Amelki ... choć nie ma sensu raczej jak to imprezka na 2 godzinki i będzie tort hmmm ... dzieciaki zajęte zabawą pewnie nawet torta nie ruszę hehe

hej witam i ja dzisiaj

marta gratuluję zdanego egzaminu

anisiaj ja póki co chodzę w leginsach i tunikach lub sukienkach. niestety w spodnie się nie dopinam. i tak już jest jakiś czas. niby nic nie przytyłam a brzuchol trochę widać. tak więc kochana pomyśl raczej już o ciązowych spodniach bo takich zwykłych chyba długo nie ponosisz.
ja też chciałam miętowe sobie kupić ale zanim bym je mogła założyć to już by nie pasowały.

ja właśnie muszę poszukać sobie jakieś spodnie najlepiej jeansy bo ile mogę w sukienkach chodzić. większość butów mam baletki rózne kolory więc do spodni akurat

wy jak zwykle kusicie wypiekami. ja na razie kapuśniaczek na obiad gotuję.

Joweg byś musiała poszukać w przedmiotach sprzedającego wiesz bo na 34 to nie patrzyłam hi hi ale chudziutka jesteś ;-) co do wakacji to myślę że chyba można nie wiem jak z samolotem to wygląda
Agnes dzięki wielkie
Bobo ja chyba zrobię resztę frytasów :tak:

A ja mam mielone, sosik, ziemniaczki i sałatę ze śmietaną na słodko kwaśno :-D

Zdjęcie0193.jpgProszę się częstować :-):-):-)

aneczka to wpadne napewno a torty to pochlaniam w calosci najbardziej te czekoloadowe :)

bobfrutek - najpierw musze byc w tej ciazy a potem bede sie martwic heheh

dobra ja uciekam ,bo zaraz do pracy zajrze wieczorem :*

reklama
Do góry