reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
suonko przepis super na te rogaliki ,aż mi się zachcialo robić :-)tylko wszystkich skladników nie mam a nie chce mi sie już do sklepu jechać :baffled: spacerowaliśmy 2,5godz. mały juz narzekał,że go nogi bolą ale dotarliśmy z przystankami :tak: i perwsze jak wszedl to,że jest strasznie glodny co sie rzadko zdarza :rofl2: więc musiliśmy szybo obiadek odgrzac zupkę no i teraz lezy i ogląda bajeczki bo jest padnięty.

Może poźniej sie przejadę bo skąłdniki w sumie wszystko mam, tylko drożdzy :no: nie mam.

anisiaj ja w sumie od 8 tyg. juz nie mogłam wciągnąć rzeczy w których normalnie chodziąłam więc na poczatku kupiłam sobie legginsy takie ciepłe z mikrofibry i tak chodziłam a pozniej dokupiłam sobie dwie pary jeansów i do teraz w nich śmigam. i nigdy nie mogłam założyć spodni takich pod brzuch czy biodrówek wszystko musze miec z pasem i naciągane na brzuch tak jest mi wygodniej.

ale o zwykłych rzeczach to szybko mogłam zapomnieć :tak:

MartaSx widze ,ze się rozszalalaś z zakupami chyba dobrze wpływają na Ciebie egzminy :happy:
Słuchajcie co u Lori i losiczki??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja właśnie dostałam maila z jednej pracy, żebym wracała bo jest pilna sprawa...wrrrr...czy ja jestem psychologiem czy chirurgiem na oiomie?!

anaber - ja już mam wywalony brzuch, co pewnie ma związek z tym, że tak boli i w normalnych spodniach boli jeszcze bardziej, więc się w nich męczę. No ale to dopiero początek, więc kompletnie nie wiem jak się nastawiać modowo na ten sezon ;)

Marta-współczuje ci nie ma to jak w domku mieszkać. Kobietki mam do was pytanie mówiłam wam że nam teściowa KAZAŁA przyjść w pierwszy dzień świąt:wściekła/y:nie chce naprawde tam iść sama myśl o siedzeniu w ich towarzystwie przyprawia mnie o ból żołądka nie chce męża urazić ale wczoraj byliśmy u cioci która nam powiedziała że teściowa powiedziała kiedyś że nas na święta nie zaprosi dopiero jak jej ciocia nagadała jak ona tak może syna traktować to z łaską nam kazała przyjść doprowadza mnie to doszału bo ona sobie myśli że my czekamy na zaproszenie od niej!!!:angry:A we mnie sie krew gotuje jak to usłyszałam i zastanawiam sie czy nie porozmawiać z mężem ale nie chce go urazić a już napewno nie chce tam iść ja nie rozmawiam z tą kobietą,doradźcie:confused2:

anisiaj pewnie tak pilna i tak ważna ,że tylko Ty potrafisz sobie z nią poradzić i nikt inny sobie nie da rady bez Ciebie. jak ja lubię takie niespodzianki z pracy :nerd:

wiolka nie chcę Cie tu w żaden sposób nakierowac ale ja z moim charakterem gdybym sie o czyms takim dowiedziała i byłabym pewna ,ze jest to prawda to bym nie poszła:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczkaa dziekuje i witam serdecznie na forum:-)! bobofrutek ja juz godziny do wyjazdu licze! jestem prawie spakowana i gotowa.a w brzuchu motylki z radosci!!! mam 2 tygodnie dla rodzinki-super! plotki z siostra,gotowanie z mama,ogladanie meczy z tata,tego mi brakowalo...ale nie moge sie tez doczekac powrotu zeby jak najszybciej zaczac staranka:tak:...moze z mezusiem zadzialamy jeszcze cos na ojczystej ziemi?!:laugh2:

anaber - jestem pewna, że to coś, co może poczekać, przecież aż takie dramaty tam się nie toczą, a poza tym w mojej pracy jest 20 psychologów, więc można im zawrócić głowę a nie mi na l4...

wiolka - a możecie nie iść?

Wiolka ja bym nie poszła na prawdę, mojego m siostra jest taka sama i nie odwiedzamy ich... Przykro mi że taki los Cię spotkał, powinna was wspierać i być prawdziwą babcią dla Nastki.

Anisiaj- ja chce nie iść ale Andrzej pomimo tego co jego matka robi to jednak jest jego matka nie chce żeby pomyślał że chce mu z nią kontakt ograniczyć po prostu nie mam nerwów na nią patrzec będę dziś z nim rozmawiała wiem że on chce pójść

reklama
Do góry