reklama
A
anaber
Gość
suonko przepis super na te rogaliki ,aż mi się zachcialo robić :-)tylko wszystkich skladników nie mam a nie chce mi sie już do sklepu jechać
spacerowaliśmy 2,5godz. mały juz narzekał,że go nogi bolą ale dotarliśmy z przystankami
i perwsze jak wszedl to,że jest strasznie glodny co sie rzadko zdarza
więc musiliśmy szybo obiadek odgrzac zupkę no i teraz lezy i ogląda bajeczki bo jest padnięty.
Może poźniej sie przejadę bo skąłdniki w sumie wszystko mam, tylko drożdzy
nie mam.
anisiaj ja w sumie od 8 tyg. juz nie mogłam wciągnąć rzeczy w których normalnie chodziąłam więc na poczatku kupiłam sobie legginsy takie ciepłe z mikrofibry i tak chodziłam a pozniej dokupiłam sobie dwie pary jeansów i do teraz w nich śmigam. i nigdy nie mogłam założyć spodni takich pod brzuch czy biodrówek wszystko musze miec z pasem i naciągane na brzuch tak jest mi wygodniej.
ale o zwykłych rzeczach to szybko mogłam zapomnieć
MartaSx widze ,ze się rozszalalaś z zakupami chyba dobrze wpływają na Ciebie egzminy
Słuchajcie co u Lori i losiczki??

Może poźniej sie przejadę bo skąłdniki w sumie wszystko mam, tylko drożdzy

anisiaj ja w sumie od 8 tyg. juz nie mogłam wciągnąć rzeczy w których normalnie chodziąłam więc na poczatku kupiłam sobie legginsy takie ciepłe z mikrofibry i tak chodziłam a pozniej dokupiłam sobie dwie pary jeansów i do teraz w nich śmigam. i nigdy nie mogłam założyć spodni takich pod brzuch czy biodrówek wszystko musze miec z pasem i naciągane na brzuch tak jest mi wygodniej.
ale o zwykłych rzeczach to szybko mogłam zapomnieć

MartaSx widze ,ze się rozszalalaś z zakupami chyba dobrze wpływają na Ciebie egzminy

Słuchajcie co u Lori i losiczki??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja właśnie dostałam maila z jednej pracy, żebym wracała bo jest pilna sprawa...wrrrr...czy ja jestem psychologiem czy chirurgiem na oiomie?!
anaber - ja już mam wywalony brzuch, co pewnie ma związek z tym, że tak boli i w normalnych spodniach boli jeszcze bardziej, więc się w nich męczę. No ale to dopiero początek, więc kompletnie nie wiem jak się nastawiać modowo na ten sezon
anaber - ja już mam wywalony brzuch, co pewnie ma związek z tym, że tak boli i w normalnych spodniach boli jeszcze bardziej, więc się w nich męczę. No ale to dopiero początek, więc kompletnie nie wiem jak się nastawiać modowo na ten sezon
wiolka23
Fanka BB :)
Marta-współczuje ci nie ma to jak w domku mieszkać. Kobietki mam do was pytanie mówiłam wam że nam teściowa KAZAŁA przyjść w pierwszy dzień świąt
nie chce naprawde tam iść sama myśl o siedzeniu w ich towarzystwie przyprawia mnie o ból żołądka nie chce męża urazić ale wczoraj byliśmy u cioci która nam powiedziała że teściowa powiedziała kiedyś że nas na święta nie zaprosi dopiero jak jej ciocia nagadała jak ona tak może syna traktować to z łaską nam kazała przyjść doprowadza mnie to doszału bo ona sobie myśli że my czekamy na zaproszenie od niej!!!
A we mnie sie krew gotuje jak to usłyszałam i zastanawiam sie czy nie porozmawiać z mężem ale nie chce go urazić a już napewno nie chce tam iść ja nie rozmawiam z tą kobietą,doradźcie

A
anaber
Gość
anisiaj pewnie tak pilna i tak ważna ,że tylko Ty potrafisz sobie z nią poradzić i nikt inny sobie nie da rady bez Ciebie. jak ja lubię takie niespodzianki z pracy 
wiolka nie chcę Cie tu w żaden sposób nakierowac ale ja z moim charakterem gdybym sie o czyms takim dowiedziała i byłabym pewna ,ze jest to prawda to bym nie poszła

wiolka nie chcę Cie tu w żaden sposób nakierowac ale ja z moim charakterem gdybym sie o czyms takim dowiedziała i byłabym pewna ,ze jest to prawda to bym nie poszła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczkaa dziekuje i witam serdecznie na forum:-)! bobofrutek ja juz godziny do wyjazdu licze! jestem prawie spakowana i gotowa.a w brzuchu motylki z radosci!!! mam 2 tygodnie dla rodzinki-super! plotki z siostra,gotowanie z mama,ogladanie meczy z tata,tego mi brakowalo...ale nie moge sie tez doczekac powrotu zeby jak najszybciej zaczac staranka
...moze z mezusiem zadzialamy jeszcze cos na ojczystej ziemi?!

anaber - jestem pewna, że to coś, co może poczekać, przecież aż takie dramaty tam się nie toczą, a poza tym w mojej pracy jest 20 psychologów, więc można im zawrócić głowę a nie mi na l4...
wiolka - a możecie nie iść?
wiolka - a możecie nie iść?
wiolka23
Fanka BB :)
Anisiaj- ja chce nie iść ale Andrzej pomimo tego co jego matka robi to jednak jest jego matka nie chce żeby pomyślał że chce mu z nią kontakt ograniczyć po prostu nie mam nerwów na nią patrzec będę dziś z nim rozmawiała wiem że on chce pójść
reklama
Podziel się: