reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Lori- banalnie to zabrzmi, ale cieszę się, że nie zjadasz tego smutku sama.

Mam nadzieję, że Losiczka i Piąteczka też szybko wrócą.

A jak Roszpunka i jej brzusio?

Ja umówiłam się na przyszły tydzień z psychologiem. Sama nie dam rady już tego dłużej ciągnąć. Skoro na męża liczyć nie mogę, rodzicom nie chcę głowy zawracać to zostaje mi tylko pomoc z zewnątrz. Nawet już nie mam sił płakać. Choć jeden dzień chciałabym by nie był zakrapiany łzami... Gdyby nie Maleńtas... Naprawdę jest mi wszystko głęboko obojętne...

karolina - ja chyba jestem nie w temacie? co się dzieje - chcesz o tym pisać? chodzi o tą relację mąż-teściowa po śmierci teścia? bo nie wiem czy dobrze pamiętam? dobrze, że idziesz z kimś porozmawiać. czasem samo wypowiedzenie spraw na głos już pomaga

anisiaj od jutra maz ma urlop wiec pewnie jakos na dniach pojedziemy :-)
tez mam ochote na mizerie i jajo sadzone mniammmmmmmmmm i maslanke mmmmmmmmmmm

jestem zla :-( usiadlam do pisania pracy i nic a nic nie napisalam :-( poprawilam jedynie jeden rozdzial :-( pomocyyyyyyyyyy kto za mnie to napisze????????? taka sliczna pogoda a ja w domu musze siedziec :-( buuuuuu poleze pozniej na miasto to i buty sobie kupie a co nalezy mi sie cos hihi

dzięki kochane kupiłam Ajax i zobaczymy czy bedzie lepiej:)
aneczka a czemu dopiero za tydzien ??????? :szok: no prosze, nastepna mega wytrwała !!!!!!!!!!!!!!!
Lori skarbek jak dobrze ze jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co tu dużo gadać nie było dnia abym nie myslała o Tobie i o losiczce !!!!!!!!!!!! ciesze sie ze myslisz o staraniach juz, zajdziesz szybko i tym razem bedzie juz w porządku !!!!!!!!!!!!!!!! płec nadal nieznana, :(((((
karolina baaaaardzo dobrze zrobiłas ze idziesz porozmawiac z tym z kim kto ci pomoze ogarnąć to wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
anisiaj masakra z tym pisaniem. niby czlowiek ma tyle materialow ale zeby cos napisac to nie . ja to zawsze milion innych rzeczy wynajduje zeby tylko nie pisac hihi :-)
ilonko pomaranczowy ajax mialam i byl super :-)

Do góry