Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisiaj no i tak mi napisał promotor; tak jak Ty, ale nie wiem co dalej zawsze miałam problem z tymi zmiennymi, bo całą resztę już mam tzn. problemy, hipotezy...
no a jakie masz hipotezy? i co rozumiesz pod pojęciem wpływ rówieśniczy - czyli co dokładnie, co będziesz mierzyć? no i ta agresja i przemoc - to dwie różne rzeczy, czym to będziesz mierzyć?
hipotezy mam ogólne i szczegółowe tak jak problem badawczy dużo tego by tu pisać najwyżej wyślę Ci na wiadomość priw lukniesz okiem?
Dzisiaj ja robie rogaliki z jabłkami i dżemem hi hi hi
ilonka no wlasnie mega sie zdziwilam ze wyszedl on mega poztywny bo sobotni czyli 6 od dolu byl pozytywny no a ten z 20 czyli 3 od dolu tez wiec sie zdziwilam no ale dzialania byly hihi wiec zobaczymy co z tego bedzie
Karolina &&&& za wizyte, choc wiem ze napewno wszystko bedzie dobrze ale juz sie przyzwyczailysmy chyba wszystkie do naszego klapouszka optymisty;-), mam nadzieje ze meza tez uda ci sie wyciagnac na wizyte z psychologiem, moze wreszcie przypomnialby sobie o zonie i okruszku...
Ja si wzięłam za czyszczenie stołków i stolika które mam na tarasie bo lakier mi schodzi a chce przed świętami je wymalować ale musiałam skończyć bo ciocia mi przyprowadziła swoją 3 letnią córe i z nią siedze a mała zaraz z przedszkola przyjedzie.Dalej nie mam @ wiec chyba wieczorem dziś zatestuje