reklama
wiolka23
Fanka BB :)
Marta-zależy co kto lubi dla mojej teściowej to było jakie imie jak my do tego dziecka będziemy mówić to jej powiedziałam że po imieniu!!Jak dotąd to tylko spotkaliśmy jedną Anastazje oprócz naszej nie przepadam za imionami które sie powtarzają na potęge w każdym mieszkaniu oczywiście bez obrazy dla kogokolwiek Anisiaj-bez stresu będzie dobrze zobaczysz
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anisiaj to jak bedziesz miala wynik to pisz nam tu od razu :-)
ja bede miala Julke i Mikołaja :-)
ja bede miala Julke i Mikołaja :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
anisiaj wynik napewno bedzie bardzo dobry
U mnie jak wiadomo nie łatwo o imie dla dziecka, bo mąz wybrzydza mi okropnie ale chyba juz przyzwyczailiśmy sie ze bedzie Julia albo Pawełek !!!!!!!! choć i tak wiem ze bedzie ta Julia, nawet mąz juz sam mówi czasem do brzucha Julia a juz nie wspomnę o Jasiu , a to bedzie dopiero śmiechu jak wyskoczy Pawełek, bedziemy wspominac jak sie mówiło do brzucha jako do dziewczynki hahah !!!!!!!!!!!!!
U mnie jak wiadomo nie łatwo o imie dla dziecka, bo mąz wybrzydza mi okropnie ale chyba juz przyzwyczailiśmy sie ze bedzie Julia albo Pawełek !!!!!!!! choć i tak wiem ze bedzie ta Julia, nawet mąz juz sam mówi czasem do brzucha Julia a juz nie wspomnę o Jasiu , a to bedzie dopiero śmiechu jak wyskoczy Pawełek, bedziemy wspominac jak sie mówiło do brzucha jako do dziewczynki hahah !!!!!!!!!!!!!
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ilonko to bedziemy obie mialy nasze Julki hihi :-) oby byly grzeczne po mamusiach hihi
anisiaj ja tez nie lubie czekac na wyniki i tez jak glupia zawsze odswierzam hihi

anisiaj ja tez nie lubie czekac na wyniki i tez jak glupia zawsze odswierzam hihi
reklama
Podziel się: