reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta-zależy co kto lubi dla mojej teściowej to było jakie imie jak my do tego dziecka będziemy mówić to jej powiedziałam że po imieniu!!Jak dotąd to tylko spotkaliśmy jedną Anastazje oprócz naszej nie przepadam za imionami które sie powtarzają na potęge w każdym mieszkaniu oczywiście bez obrazy dla kogokolwiek Anisiaj-bez stresu będzie dobrze zobaczysz

Wiolka mi się podoba takie imię chciałam dla mojej córki ale m się uparł na Maje lub Jagodę :wściekła/y: a ja zawsze chciałam Anastazje ale niech mu będzie Maja

anisiaj wynik napewno bedzie bardzo dobry ;)
U mnie jak wiadomo nie łatwo o imie dla dziecka, bo mąz wybrzydza mi okropnie ale chyba juz przyzwyczailiśmy sie ze bedzie Julia albo Pawełek !!!!!!!! choć i tak wiem ze bedzie ta Julia, nawet mąz juz sam mówi czasem do brzucha Julia a juz nie wspomnę o Jasiu , a to bedzie dopiero śmiechu jak wyskoczy Pawełek, bedziemy wspominac jak sie mówiło do brzucha jako do dziewczynki hahah !!!!!!!!!!!!!

bobo - ciągle nie ma. nie lubię określenia "po 15" bo to oznacza 15.10 ale też 22 i nigdy nie wiem, kiedy te wyniki będą. zaraz im padnie serwer tak często odświeżam ;)

u nas Franio i Zosia (lub Helenka)

ilonko to bedziemy obie mialy nasze Julki hihi :-) oby byly grzeczne po mamusiach hihi:-D
anisiaj ja tez nie lubie czekac na wyniki i tez jak glupia zawsze odswierzam hihi

reklama
no dobra mam wyniki

hcg w poniedziałek 139,1, dzisiaj 376, coś wolno rośnie prawda? żałuję, że nie mam bety, bo bym porównała z dziewczynami z forum, a o samym hcg mało mam informacji

Do góry