reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Gdzie te nasze kobiety sie dziś podziewają wszystkie?Dziewczyny teraz wasza kolej na wieści z testów będę czekała zniecierpliwościa Joweg a Ty juz nie daleko też masz do maja jak dobrze pamietam&&&&&&&&&:happy2:

hej kochane!

witam w weekend. u mnie dzisiaj zapowiada sie bardzo długi i leniwy dzień. jesteśmy u teściów, mąż pojechał na szkolenie a ja siedzę sama, tzn z teściami. czyli wszystko jasne. dlatego dzisiaj będę często tu zagladać. no i poszukam moze na allegro parę rzeczy dla maluszka.

miłego dnia. będę co jakiś czas wpadać i sprawdzać co nowego. ale dzisiaj pewnie dużego ruchu tutaj nie będzie. pogoda cudna wiec uciekajcie na spacerek.

Wiolka ja jestem ale szykuję się na uczelnie i tak wiesz latam, pranie wstawiłam, włosy umyłam, obiadek m zrobiłam i do Was zaglądam w między czasie hi hi hi :-D
Agnes kupujesz już rzeczy dla maluszka? bo nie wiem kiedy zacząć już coś kupować

Ja tez jestem co chwila zaglądam i jestem na bierząco ale musze sie zebrac bo jeszcze w wyrku sobie leżę a obowiązki czekają trzeba jakieś zakupy zrobić ogarnąć mieszkanie i jakis obiad zrobić :baffled:
Agnes
ja gdybym miała sama spedzić weekend z teściami to tez wybrałabym komputer :tak:

Dobra zmykam będę zaglądac do Was, piszcie piszcie aby bylo co czytać ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnes to zaglądaj do nas ja naszczęściej ja siedze w domku z Nastką zaraz ma do nas przyjść znajoma z dziećmi będą sie bawić kupuj i pochwal nam sie tym co zakupisz:-) Marta-obrotna jesteś ja niedawno z łóżka z małą wyszłam sprzatam i pranie dopiero wstawiłam Anaber jak nie musisz wstawać to sobie odpoczywaj w łóżku należy ci sie:happy2: Joweg-to już niedaleko my mamy urodziny Anastazjii na poczatku maja ona codzienie tylko dni do tego czasu odlicza:-Duda sie wszystko i będziesz miała swojego wymarzonego dzidziusia:tak:

marta, wiola ja dla maleństwa póki co nie kupuję. mój brat miał bliźniaki chłopca i dziewczynkę tak więc rzeczy dla maluszka będę miała dużo. chociaż nie powiem w tym tygodniu byłam w lumpku i kupiłam kilka rzeczy. po niedzieli jak wróce do domu to wam wstawie zdjęcia co kupiłam. ale były takie śliczne ze nie mogłam się opanować.

teraz muszę popatrzeć za takimi praktycznymi rzeczami których nie dostane od bratowej, np. rożek, wózek, leżaczek, kosmetyki, wanienka itp. ale na to mam jeszcze czas. nie wcześniej jak w sierpniu zabiore sie za takie zakupy. ale popatrzeć mogę już teraz

reklama
Agnes no pewnie że tak ja mam ubranka po Anastazjii jak była mała nie dużo ale zawsze coś nie zostawiałam wszystkiego bo stwierdziłam że kiedyś to sobie powoli kupimy a przy małej kupowaliśmy wyprawke w 7 miesiącu a w 8 urodziłam

Do góry