reklama
hej kochane!
witam w weekend. u mnie dzisiaj zapowiada sie bardzo długi i leniwy dzień. jesteśmy u teściów, mąż pojechał na szkolenie a ja siedzę sama, tzn z teściami. czyli wszystko jasne. dlatego dzisiaj będę często tu zagladać. no i poszukam moze na allegro parę rzeczy dla maluszka.
miłego dnia. będę co jakiś czas wpadać i sprawdzać co nowego. ale dzisiaj pewnie dużego ruchu tutaj nie będzie. pogoda cudna wiec uciekajcie na spacerek.
witam w weekend. u mnie dzisiaj zapowiada sie bardzo długi i leniwy dzień. jesteśmy u teściów, mąż pojechał na szkolenie a ja siedzę sama, tzn z teściami. czyli wszystko jasne. dlatego dzisiaj będę często tu zagladać. no i poszukam moze na allegro parę rzeczy dla maluszka.
miłego dnia. będę co jakiś czas wpadać i sprawdzać co nowego. ale dzisiaj pewnie dużego ruchu tutaj nie będzie. pogoda cudna wiec uciekajcie na spacerek.
Wiolka ja jestem ale szykuję się na uczelnie i tak wiesz latam, pranie wstawiłam, włosy umyłam, obiadek m zrobiłam i do Was zaglądam w między czasie hi hi hi 
Agnes kupujesz już rzeczy dla maluszka? bo nie wiem kiedy zacząć już coś kupować

Agnes kupujesz już rzeczy dla maluszka? bo nie wiem kiedy zacząć już coś kupować
A
anaber
Gość
Ja tez jestem co chwila zaglądam i jestem na bierząco ale musze sie zebrac bo jeszcze w wyrku sobie leżę a obowiązki czekają trzeba jakieś zakupy zrobić ogarnąć mieszkanie i jakis obiad zrobić 
Agnes ja gdybym miała sama spedzić weekend z teściami to tez wybrałabym komputer
Dobra zmykam będę zaglądac do Was, piszcie piszcie aby bylo co czytać ;-)

Agnes ja gdybym miała sama spedzić weekend z teściami to tez wybrałabym komputer

Dobra zmykam będę zaglądac do Was, piszcie piszcie aby bylo co czytać ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiolka23
Fanka BB :)
Agnes to zaglądaj do nas ja naszczęściej ja siedze w domku z Nastką zaraz ma do nas przyjść znajoma z dziećmi będą sie bawić kupuj i pochwal nam sie tym co zakupisz:-) Marta-obrotna jesteś ja niedawno z łóżka z małą wyszłam sprzatam i pranie dopiero wstawiłam Anaber jak nie musisz wstawać to sobie odpoczywaj w łóżku należy ci sie
Joweg-to już niedaleko my mamy urodziny Anastazjii na poczatku maja ona codzienie tylko dni do tego czasu odlicza
uda sie wszystko i będziesz miała swojego wymarzonego dzidziusia

marta, wiola ja dla maleństwa póki co nie kupuję. mój brat miał bliźniaki chłopca i dziewczynkę tak więc rzeczy dla maluszka będę miała dużo. chociaż nie powiem w tym tygodniu byłam w lumpku i kupiłam kilka rzeczy. po niedzieli jak wróce do domu to wam wstawie zdjęcia co kupiłam. ale były takie śliczne ze nie mogłam się opanować.
teraz muszę popatrzeć za takimi praktycznymi rzeczami których nie dostane od bratowej, np. rożek, wózek, leżaczek, kosmetyki, wanienka itp. ale na to mam jeszcze czas. nie wcześniej jak w sierpniu zabiore sie za takie zakupy. ale popatrzeć mogę już teraz
teraz muszę popatrzeć za takimi praktycznymi rzeczami których nie dostane od bratowej, np. rożek, wózek, leżaczek, kosmetyki, wanienka itp. ale na to mam jeszcze czas. nie wcześniej jak w sierpniu zabiore sie za takie zakupy. ale popatrzeć mogę już teraz
reklama
Podziel się: